Hocam Asus rog strix scope rx şuan 2.2k tahmini ne zaman indirime girerAsus rog strix scope rx alabilrisin incehesaptan 1k’ya
Kalan 400₺’ye de rival 3 wireless
Böyle büyük ellere sırf kendin kullanıyorsun ve memnunsun diye sürekli rival 3 önerme lütfen.Asus rog strix scope rx alabilrisin incehesaptan 1k’ya
Kalan 400₺’ye de rival 3 wireless
Hocam siz ne önerirsiniz?Böyle büyük ellere sırf kendin kullanıyorsun ve memnunsun diye sürekli rival 3 önerme lütfen.
herkese aynısını bıkmadan usanmadan yazmaya devam edeceğim el işi becerin falan normal e yakın bir şeyse kendin topla klavyeni hemde model d alsan mouse olarak 850-900tl bütçen oluyorHocam Asus rog strix scope rx şuan 2.2k tahmini ne zaman indirime girer
Nedeninin anlatır mısın?Böyle büyük ellere sırf kendin kullanıyorsun ve memnunsun diye sürekli rival 3 önerme lütfen.
Aliexpress xdherkese aynısını bıkmadan usanmadan yazmaya devam edeceğim el işi becerin falan normal e yakın bir şeyse kendin topla klavyeni hemde model d alsan mouse olarak 850-900tl bütçen oluyor
Hem o konular hakkında pek bilgim yok hem de o kadar uğraşmak istemiyorum öneriniz için teşekkürlerherkese aynısını bıkmadan usanmadan yazmaya devam edeceğim el işi becerin falan normal e yakın bir şeyse kendin topla klavyeni hemde model d alsan mouse olarak 850-900tl bütçen oluyor
mouse olarak deathhader v2 önerebilirim büyük el için en iyi alternatifArkadaşlar klavye ve mouse için 1300 TL bütçem var genelde fps oyunları oynuyorum elim 19-20cm claw ve palm olarak tutuyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler
mouse önereyim o zaman küçük olarak model d- büyük olarak rival 600 veya ütçeni aşıyor ise g305 orta halli olarakda aerox 3 model dHem o konular hakkında pek bilgim yok hem de o kadar uğraşmak istemiyorum öneriniz için teşekkürler
Rival 600 benimde aklımda vardı fakat kauçukları sıkıntı çıkartıyor diye duymuştum çok rahatsız eder mi?mouse önereyim o zaman küçük olarak model d- büyük olarak rival 600 veya ütçeni aşıyor ise g305 orta halli olarakda aerox 3 model d
hocam öyleşeyleri oralardan alacaksak gamepower var zaten ne gerek kaldı onca zahmeteNedeninin anlatır mısın?
Büyük eller için tam oturuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aliexpress xd
arkadaşım kullanıyor sıkıntı yaşamadıRival 600 benimde aklımda vardı fakat kauçukları sıkıntı çıkartıyor diye duymuştum çok rahatsız eder mi?
bi düşünün bence ben kullanıyorum custom mechanical bende 160 dolardı galiba öyle bir şey yapıyordu gayet güzel çalışıyor ve çoğu 200 dolalık klavyeleerdende güzelHem o konular hakkında pek bilgim yok hem de o kadar uğraşmak istemiyorum öneriniz için teşekkürler