- Reaksiyon skoru
- 8,480
Supra derdimde şimdi trollük yapmaya gerek yok doblo öneririm malesef enişte edition bulamadım ): https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rsat-araci.orjinal-acma-degil-978855891/detay
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim ancak bu BMW Ağrı Dağın'dan falan mı yuvarlanmış? Neden bu kadar ucuz?
Öncelikle merhaba @Kaan Lothbrok ,
Tramerli istiyorsan işler değişir tramersiz istiyorsan işler değişir biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. Tabi ben yinede şuraya şöyle örneklerimi bırakayım siz detay verince daha geniş çaplı araştırma yaparız.
![]()
Audi / A3 / A3 Sedan / 1.6 TDI / Sport Line / AUDİ A3 DİZEL OTOMATİK 3 KOL DİRKSİYON RECARO KOLTUK LED FAR sahibinden.comda - 995620516
Audi / A3 / A3 Sedan / 1.6 TDI / Sport Line / AUDİ A3 DİZEL OTOMATİK 3 KOL DİRKSİYON RECARO KOLTUK LED FAR sahibinden.comda - 995620516www.sahibinden.com
Ford Focus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Focus fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Renault Megane Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Megane fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
![]()
BMW / 3 Serisi / 320d / Standart / 2012 YENİ KASA BMW 3.20d sahibinden.comda - 982224510
BMW / 3 Serisi / 320d / Standart / 2012 YENİ KASA BMW 3.20d sahibinden.comda - 982224510www.sahibinden.com
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Huzurlu ve Mutlu Günler.
Hocam 380.000 TL bütçem var.Supra derdimde şimdi trollük yapmaya gerek yok doblo öneririm malesef enişte edition bulamadım ): https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rsat-araci.orjinal-acma-degil-978855891/detay
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim ancak bu BMW Ağrı Dağın'dan falan mı yuvarlanmış? Neden bu kadar ucuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 380.000 TL bütçem var.
BMW zaten zor yol tutuyor bu araç komple düz yolda yanlar herhalde.Ağrı dağından yuvarlanmamış ancak temiz isterseniz önerim ford focus olur. Şimdiden hayırlısı olsun.
Focus daha cazip açıkçası. En azından araç temiz duruyor.Ağrı dağından yuvarlanmamış ancak temiz isterseniz önerim ford focus olur. Şimdiden hayırlısı olsun.
Toyota Corolla 1.5 Dream paket bulamazsan VisionBütçem tam olarak 380.000 TL. Üstüne 1000 TL daha koymam çok zor.Bu fiyatlarda alabileceğim beni yolda üzmeyecek araçlar önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Dediğim gibi karar sizin bencede focus mantıklı .BMW zaten zor yol tutuyor bu araç komple düz yolda yanlar herhalde.
Focus daha cazip açıkçası. En azından araç temiz duruyor.
Hocam bilmiyorum. Bunu yapmak kolay olmayacaktır.Evet o olay çok güzel keşke benim modelde de bu olsaydı. Deniz bey bilginiz var mı bilmiyorum ancak benim araç 2021 Comfort Plus arka camda silecek yok bu eklenebiliyor mu camın mı değişmesi lazım?
Megane ve focusa bakılabilir. Bmw bu bütçede alınacak son araba olmalı bence.
Öncelikle merhaba @Kaan Lothbrok ,
Tramerli istiyorsan işler değişir tramersiz istiyorsan işler değişir biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. Tabi ben yinede şuraya şöyle örneklerimi bırakayım siz detay verince daha geniş çaplı araştırma yaparız.
![]()
Audi / A3 / A3 Sedan / 1.6 TDI / Sport Line / AUDİ A3 DİZEL OTOMATİK 3 KOL DİRKSİYON RECARO KOLTUK LED FAR sahibinden.comda - 995620516
Audi / A3 / A3 Sedan / 1.6 TDI / Sport Line / AUDİ A3 DİZEL OTOMATİK 3 KOL DİRKSİYON RECARO KOLTUK LED FAR sahibinden.comda - 995620516www.sahibinden.com
Ford Focus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Focus fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Renault Megane Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Megane fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
![]()
BMW / 3 Serisi / 320d / Standart / 2012 YENİ KASA BMW 3.20d sahibinden.comda - 982224510
BMW / 3 Serisi / 320d / Standart / 2012 YENİ KASA BMW 3.20d sahibinden.comda - 982224510www.sahibinden.com
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Huzurlu ve Mutlu Günler.
Dediğiniz gibi. Diğer aracımız doblo onda da bir sorun var çözemediler bir türlü. Yolda giderken hararet birden düşüyor tekrar 90'a çıkıyor. Kaloriferler ısıtmıyor arabayı anlamsızca. Devir daim ve termostat yeni değişti yine aynı şeyi devam ediyor yapmaya. Conta değişmişti hava mı kaçırıyor acaba diye sorgulattırmaya başladı.Hocam bilmiyorum. Bunu yapmak kolay olmayacaktır.
Bagajın veya camın delinmesi oraya tesisat çekilmesi ve yerleştirilmesi durumu uğraştırır. İsterseniz sanayide yapılabilir tabii uğraşacak adam bulmak bir o kadar zor olur .
Megane ve focusa bakılabilir. Bmw bu bütçede alınacak son araba olmalı bence.
Araba 220 binde. Muhtemelen satılacak diye zincir değiştirilmemiştir çünkü masraflı. O da ağır bir masraf çıkartacaktır.
Arabanın sağ sol şase değişmiş , ağır bir kazası var yoksa panel şase uçları zarar görürdü. Audide de tramer var.
Hararet müşürüne baktırmak lazım birden düşmesi imkansız. Kaloriferinde belki de hortumları tıkalı. Pislikte olabilir. Bize geldiğinde giriş çıkış hortumlarını çıkartıp hortımla su basıp temiz su akmasını bekliyoruz.Dediğiniz gibi. Diğer aracımız doblo onda da bir sorun var çözemediler bir türlü. Yolda giderken hararet birden düşüyor tekrar 90'a çıkıyor. Kaloriferler ısıtmıyor arabayı anlamsızca. Devir daim ve termostat yeni değişti yine aynı şeyi devam ediyor yapmaya. Conta değişmişti hava mı kaçırıyor acaba diye sorgulattırmaya başladı.![]()
Neredesiniz?Hararet müşürüne baktırmak lazım birden düşmesi imkansız. Kaloriferinde belki de hortumları tıkalı. Pislikte olabilir. Bize geldiğinde giriş çıkış hortumlarını çıkartıp hortımla su basıp temiz su akmasını bekliyoruz.
Insignia ve Corolla bakın.Bütçem tam olarak 380.000 TL. Üstüne 1000 TL daha koymam çok zor.Bu fiyatlarda alabileceğim beni yolda üzmeyecek araçlar önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.