GameGaraj dışında sistem önerisi var mı ?

Reaksiyon skoru
31
Ryzen işlemci ve GTX 1050 Ti 'lı max 3800 TL Ye sistem bulabilir miyim ? Günlerdir araştırıyorum fakat game garaj teklifi geldi en çok o ürünlere de sıcak bakamıyorum. Bilmediğim markayı alma taraftarı değilim açıkcası.

Gamegaraj gayet güvenilir, kullandığı markalar iyi. Bu para ile 1050 Ti lı bir sistem toplamak çok saçma olur.
Neye göre saçma olur mesela hocam, Knigh Online'da amd ekran kartlarının pek iyi verim vermediğini duydum ve gözlemlerime göre sıkıntı yaşamayanların bir çoğu bu kartı kullanmakta belki bir çözüm yapabiliriz diye danışmak istedim

Ryzen işlemci ve GTX 1050 Ti 'lı max 3800 TL Ye sistem bulabilir miyim ? Günlerdir araştırıyorum fakat game garaj teklifi geldi en çok o ürünlere de sıcak bakamıyorum. Bilmediğim markayı alma taraftarı değilim açıkcası.
Bilmediğimiz dediğin markalar köklü,sağlam markalar gamegaraj gayet güvenilir.

Gamegaran suan butce en uygun yer
uygunluğuna tek kelime etmedim fakat, bilinmedik markalar var en azından benim açımdan. O yüzden o markalara girmek istemiyorum giremicem de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmediğimiz dediğin markalar köklü,sağlam markalar gamegaraj gayet güvenilir.
Doğrudur hocam bir şey demiyorum, Benim cahilliğim olsun oda ama takıntı diyelim mi ona da ?

uygunluğuna tek kelime etmedim fakat, bilinmedik markalar var en azından benim açımdan. O yüzden o markalara girmek istemiyorum giremicem de.

Doğrudur hocam bir şey demiyorum, Benim cahilliğim olsun oda ama takıntı diyelim mi ona da ?
Dostum sen bilmiyorsun diye kötü olmuyor, paranı boşa harcamamanı istiyorum o kadar :)

Dostum o rx 570 1050 ti'dan en az 40 fps fazla veriyor

Estağfurullah bunu kastedmedim sadece oradan alırsan hiçbir sıkıntı olmayacağını söylemek istedim.:)

2 hafta önce aldığım gamegaraj aquarius 5an'den selamlar :)

Dostum o rx 570 1050 ti'dan en az 40 fps fazla veriyor
rx570 in 1050ti dan daha performanslı olduğunu biliyorum fakat belirttiğim gibi. Knight Online'da sorun yaşandığını duydum ve birkaç oynayıcıdan duydum. Tamam aman aman problemler değil fakat ilerleyen zamanlarda sorunların aman aman olmaması için baştan önlem almak istedim.

2 hafta önce aldığım gamegaraj aquarius 5an'den selamlar :)
Aleyküm selam, iyi günlerde kullanman dileğiyle :)

Estağfurullah bunu kastedmedim sadece oradan alırsan hiçbir sıkıntı olmayacağını söylemek istedim.:)
Önerin için tekrardan çok teşekkür ederim:)

AMD istemiyorsanda 1050 TI gibi eski bir ekran kartına 1500 TL vermek yerine 1650 alman daha mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri