Neler Yeni

GameGaraj dışında sistem önerisi var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Muhammed
Ryzen işlemci ve GTX 1050 Ti 'lı max 3800 TL Ye sistem bulabilir miyim ? Günlerdir araştırıyorum fakat game garaj teklifi geldi en çok o ürünlere de sıcak bakamıyorum. Bilmediğim markayı alma taraftarı değilim açıkcası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamegaraj gayet güvenilir, kullandığı markalar iyi. Bu para ile 1050 Ti lı bir sistem toplamak çok saçma olur.
Neye göre saçma olur mesela hocam, Knigh Online'da amd ekran kartlarının pek iyi verim vermediğini duydum ve gözlemlerime göre sıkıntı yaşamayanların bir çoğu bu kartı kullanmakta belki bir çözüm yapabiliriz diye danışmak istedim

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ryzen işlemci ve GTX 1050 Ti 'lı max 3800 TL Ye sistem bulabilir miyim ? Günlerdir araştırıyorum fakat game garaj teklifi geldi en çok o ürünlere de sıcak bakamıyorum. Bilmediğim markayı alma taraftarı değilim açıkcası.
Bilmediğimiz dediğin markalar köklü,sağlam markalar gamegaraj gayet güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamegaran suan butce en uygun yer
uygunluğuna tek kelime etmedim fakat, bilinmedik markalar var en azından benim açımdan. O yüzden o markalara girmek istemiyorum giremicem de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmediğimiz dediğin markalar köklü,sağlam markalar gamegaraj gayet güvenilir.
Doğrudur hocam bir şey demiyorum, Benim cahilliğim olsun oda ama takıntı diyelim mi ona da ?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
uygunluğuna tek kelime etmedim fakat, bilinmedik markalar var en azından benim açımdan. O yüzden o markalara girmek istemiyorum giremicem de.

Doğrudur hocam bir şey demiyorum, Benim cahilliğim olsun oda ama takıntı diyelim mi ona da ?
Dostum sen bilmiyorsun diye kötü olmuyor, paranı boşa harcamamanı istiyorum o kadar :)

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus

Dostum o rx 570 1050 ti'dan en az 40 fps fazla veriyor

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Estağfurullah bunu kastedmedim sadece oradan alırsan hiçbir sıkıntı olmayacağını söylemek istedim.:)

erturk.gg

80+ Bronze
2 hafta önce aldığım gamegaraj aquarius 5an'den selamlar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Muhammed
Dostum o rx 570 1050 ti'dan en az 40 fps fazla veriyor
rx570 in 1050ti dan daha performanslı olduğunu biliyorum fakat belirttiğim gibi. Knight Online'da sorun yaşandığını duydum ve birkaç oynayıcıdan duydum. Tamam aman aman problemler değil fakat ilerleyen zamanlarda sorunların aman aman olmaması için baştan önlem almak istedim.

2 hafta önce aldığım gamegaraj aquarius 5an'den selamlar :)
Aleyküm selam, iyi günlerde kullanman dileğiyle :)

Estağfurullah bunu kastedmedim sadece oradan alırsan hiçbir sıkıntı olmayacağını söylemek istedim.:)
Önerin için tekrardan çok teşekkür ederim:)

Pasoytaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Breived
AMD istemiyorsanda 1050 TI gibi eski bir ekran kartına 1500 TL vermek yerine 1650 alman daha mantıklı olur.

Top Bottom