İTOPYA REZİLLİĞİ

Botkaptan

80+
Reaksiyon skoru
14
hepinize merhaba öncelikle itopyadan kesinlikle bir şey almamanızı öneriyiorum 1 ay önce sitelerinden bilgeseyar almaya niyetlenmiştim ama ne insta ne mail nede facebook gibi platformlar üzerinden geri dönüş alabildim ben de bu olaylardan yana tercihimi incehesap.comdan yaptım iyikide yapmışım. 26.05.20 tarihinde itopyadaan 259 lira değerinde steelseries rival 3 gaming mousesini sipariş verdim ne kargoya verildi ne hazırlama aşamasına geçildi hiç bir şey yapılmadı öyle duruyor ellerinde yoksa yok denilsin anlamıyorum zaten bu durumu gerçekten bile bile nasıl sipariş verdim onuda bilmiyorum vürüs muhabeetini bahane edicekler sanırım yoksa yok diyin satmayın kardeşim oyalamayın milleti hayret bir şeysiniz yani milleti kandırıyorlar

Uzun sürmesi normal, ürününüz eninde sonunda gelecektir :)

1) Facebook'da 2-3 Saat içinde dönüş yapıldı bana.
2) 22/04/2020 18:55:43 Tarihli siparişim 27/04/2020 17:10:17 Tarihinde kargoya verildi.

hepinize merhaba öncelikle itopyadan kesinlikle bir şey almamanızı öneriyiorum 1 ay önce sitelerinden bilgeseyar almaya niyetlenmiştim ama ne insta ne mail nede facebook gibi platformlar üzerinden geri dönüş alabildim ben de bu olaylardan yana tercihimi incehesap.comdan yaptım iyikide yapmışım. 26.05.20 tarihinde itopyadaan 259 lira değerinde Steelseries rival 3 gaming mousesini sipariş verdim ne kargoya verildi ne hazırlama aşamasına geçildi hiç bir şey yapılmadı öyle duruyor ellerinde yoksa yok denilsin anlamıyorum zaten bu durumu gerçekten bile bile nasıl sipariş verdim onuda bilmiyorum vürüs muhabeetini bahane edicekler sanırım yoksa yok diyin satmayın kardeşim oyalamayın milleti hayret bir şeysiniz yani milleti kandırıyorlar
Ürününüz hazırlanıyor kısmı vs guncellenmiyor kargoya verilince ürün guncelleniyor bu aralar yoğunlar banada mail üzerinden vs geri dönüş yapılmadı ama adamlar işini yapiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1) Facebook'da 2-3 Saat içinde dönüş yapıldı bana.
2) 12/05/2020 17:36:33 Tarihli siparişim 27/04/2020 17:10:17 Tarihinde kargoya verildi.
15 gün mü çok uzun sürede verilmiş dostum

1
Ürününüz hazırlanıyor kısmı vs guncellenmiyor kargoya verilince ürün guncelleniyor bu aralar yoğunlar banada mail üzerinden vs geri dönüş yapılmadı ama adamlar işini yapiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 gün mü çok uzun sürede verilmiş dostum
5 Gün değil. Yanlış yazmışım. Ay farkıda var farkettiysen :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,224
Üyeler
189,993
Son üye
Z1Pdiyorlar