4 ayda ilk 100k yapılır mı

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,852
arkadaşlar tyt netlerim 45 50 arası ayt 11im 0 12 ortalamam 76 anadolu lisesinde sayısalım 4 ayda günlük 4 5 saat çalışmayla tyt ayt 100k yapılır mı?

arkadaşlar tyt netlerim 45 50 arası ayt 11im 0 12 ortalamam 76 anadolu lisesinde sayısalım 4 ayda günlük 4 5 saat çalışmayla tyt ayt 100k yapılır mı?
Bakın yeter artık.
Yapmanız gereken.
Eksiklerinize odaklanın
Faydalı çalışın faydasızsa bırakın.
Deneme çözün.
Bilemeyiz çalışın faydalı bir biçimde herkes için geçerli belki sonuncu olucaksın bilemeyiz ben de 11'im ve bunu demiyorum çalışıyorum vakit kaybetme burada bunu sorarak faydalı bir şekilde çalış ne kaybediceksin.

Lan yeter yeter bu foruma soracağınıza test çözseniz yapılır. Kaç senedir donanım haberde de böyle her sene yok 31k ya girer miyim yok 10 günde 300k yaparmıyım felan fistan konular var. Derslere hakimsen tekrar ve azimle yapabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendimden örnek vereyim sınava hiç çalışmadım derste müzik dinleyip polisiye kitap okudum sınava son 1 hafta kala 1 test bitirdim. 400k ya girdim. 300k ya kadar olanların çoğu çalışmıyor zaten sıkı çalışırsan 150-200 çok basit noktalar.

11.sınıfın sıfır ise gelmez diye düşünüyorum tabii ki adam akıllı çalışarak sonuçları değiştirebilmek senin elinde 4-5 saat az olabilir

950. konu olabilir çalısırsan yaparsın bütün forum oxford mezunu değil yani :widepeepo:

Soruyu doğru anladıysam 4 ay çalışma ile yapılamaz seneye hazırlanmaya başla şimdiden

Soruyu doğru anladıysam 4 ay çalışma ile yapılamaz seneye hazırlanmaya başla şimdiden
yukarıdakiler yapılır diyor ztn şu an bile 200k geliyor bu dandik netlerle

Bu soruyu burada sorana kadar çalışmaya başlamadıysan yapamazsın knk. Realist olalım

Bu soruyu burada sorana kadar çalışmaya başlamadıysan yapamazsın knk. Realist olalım
knk ne boş atıyornuz ya sanki 100k demedikte itü dedik kör koklaya koklaya 200k yapıyor yukarda arkadaşın dediği gibi

knk ne boş atıyornuz ya sanki 100k demedikte itü dedik kör koklaya koklaya 200k yapıyor yukarda arkadaşın dediği gibi
200k ile 100k aynı şeyler değil. Bize burada sitem edeceğine git çalış. İstediğin cevabı bulamayınca etrafa sataşma. Herkes liseli değil burada.

Dostum yazacağına çalışsana. :D
Adam gibi çalışırsan yaparsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri