Max 750 lira modem önerisi

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,878
Max 750 Güncel internet özgür iletişim 100 türk net
Bir tane TP link w9960 aldım eski kötü türk Telekom modemi 70 veriyordu bu 15 veriyor
@alpolojix

Ikinci el Keenetic Omni DSL veya ASUS DSL AC51 alinabilir.
Bu vatandaşı adam fiber optik kablo lazım 25 üstü alamazsın hocam dedi ama ben telefon kablosu ile 70 alıyordum nasıl oluyor güzel kardeşim açıklaman mümkün mü bir de direk asusu alsam ne olur

Bu vatandaşı adam fiber optik kablo lazım 25 üstü alamazsın hocam dedi ama ben telefon kablosu ile 70 alıyordum nasıl oluyor güzel kardeşim açıklaman mümkün mü bir de direk asusu alsam ne olur
Aciklamam mumkun degil.
Asusu alirsaniz ve modemi kurarsaniz interneten asus uzerinden erisirsiniz.

Max 750 Güncel internet özgür iletişim 100 türk net
Bir tane TP link w9960 aldım eski kötü türk Telekom modemi 70 veriyordu bu 15 veriyor
@alpolojix
Kaç defa okudum anca anladım. Genelde Türk Telekom modemleri gerçekten iyi oluyor. Ama onu satarak bulursanız uyguna ac1200 modeli alabilirsiniz. Hem görünüşü bir tık güzel hemde anten vesaire uğraştırmafan baya güçlü çekim alanı var.

Kaç defa okudum anca anladım. Genelde Türk Telekom modemleri gerçekten iyi oluyor. Ama onu satarak bulursanız uyguna ac1200 modeli alabilirsiniz. Hem görünüşü bir tık güzel hemde anten vesaire uğraştırmafan baya güçlü çekim alanı var.
Tenda mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,632
Üyeler
199,858
Son üye
mtcmachine

Geri