Yardım Monitör Işık Sızması normalmi

Evet. Arka panelde direk bir beyaz ışık bölümü olduğu için lenarlardan sızması normal.

O zaman ips glowdur. Işık sızması kaybolmaz. Her açıdan gözükür.
anladım hocam hocam bu durum için garantti göndermelimiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IPS panellerde bu durum söz konusudur. Aslında bir çok arkadan aydınlatmalı ekranlarda bu durum böyledir.
IPS panel monitör kullanıyorum ama en iyisi bu öbürlerindede ghosting sorunu varmış va panelde TN paneli eski en iyisi ıps hatamı ettim ıps alarak

anladım hocam hocam bu durum için garantti göndermelimiyim
Ips glow ips panelin doğasıdır. Olması normaldir. Garantiye bu yüzden gönderirsen aynen geri döner. Boşu boşuna monitörsüz kalmış olursun.

Ips glow ips panelin doğasıdır. Olması normaldir. Garantiye bu yüzden gönderirsen aynen geri döner. Boşu boşuna monitörsüz kalmış olursun.
anladım hocam her montörün bir eksiği var yani kusursuz monitör yok

anladım hocam her montörün bir eksiği var yani kusursuz monitör yok
Aynen öyle. Ben daha önce hep ips kullanmıştım. Ips glowdan sıkılıp VA panel aldım. Şu an ipsten daha çok memnunum

Aynen öyle. Ben daha önce hep ips kullanmıştım. Ips glowdan sıkılıp VA panel aldım. Şu an ipsten daha çok memnunum
Va panelde ghosting varmış doğrumu varmı

En kısa sürede bakarsanız sevinirim bu ıps glowun yada ışık sızmasının monitörüme bir zararı varmı

birde monitörümde uzun süre kullanımdan sonra çıtlama sesleri geliyor lcd ıps panel monitörüm var bazende arada çıtlama sesleri geliyor bunuda sormak istiyorum size normalmidir baya gerginimde korkağım biraz

Lütfen hocam müsait olduğunuzda bkaınız

Son düzenleme:
Va panelde ghosting varmış doğrumu varmı

En kısa sürede bakarsanız sevinirim bu ıps glowun yada ışık sızmasının monitörüme bir zararı varmı

birde monitörümde uzun süre kullanımdan sonra çıtlama sesleri geliyor lcd ıps panel monitörüm var bazende arada çıtlama sesleri geliyor bunuda sormak istiyorum size normalmidir baya gerginimde korkağım biraz

Lütfen hocam müsait olduğunuzda bkaınız
Ips glow zarar vermez. Ghosting Panel cinsinden çok panel kalitesiyle alakalıdır. Yani her va panelde ghosting olur diye bir şey yok. Ama va panelde daha yaygın. Çıtlama sesi de ısınıp soğumada genleşmeden dolayı oluyordur sorun olmaz.

Ips glow zarar vermez. Ghosting Panel cinsinden çok panel kalitesiyle alakalıdır. Yani her va panelde ghosting olur diye bir şey yok. Ama va panelde daha yaygın. Çıtlama sesi de ısınıp soğumada genleşmeden dolayı oluyordur sorun olmaz.
Tüm monitörlerde bu ses varmıdır hocam

bu çıtlama sesi tüm monitörlerde oluyor değilmi

en kısa sürede bakınız lütfen baya korkuyorum

Tüm monitörlerde bu ses varmıdır hocam

bu çıtlama sesi tüm monitörlerde oluyor değilmi

en kısa sürede bakınız lütfen baya korkuyorum
Her monitörde yok ama olması da bir sorun sayılmaz. Herhangi bir problem olmaz.

monitörmü tamda emin değilim aslında

fakat bu
saniyedeki bit sayısını arttırrsam bir fark olurmu ses yok olurmu yada azaltırsam

bu sesi yok etmenin yolu yokmu

bir bakarsanız hocam @Psyduck

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924