Yardım Monitör Işık Sızması normalmi

Her monitörde yok ama olması da bir sorun sayılmaz. Herhangi bir problem olmaz.
reis ışık sızması normal değilmi onu dediniz 1 ikincisi bu çıtlamayı çözmenin bir yolu olmalı hani garantimi göndermeliyim bu ikisinin çözümü yokmu normalmi baya gerginim kafam almıyor şuan baya paranoyğa bağladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ckribrahim

@$ilent

Son düzenleme:
reis ışık sızması normal değilmi onu dediniz 1 ikincisi bu çıtlamayı çözmenin bir yolu olmalı hani garantimi göndermeliyim bu ikisinin çözümü yokmu normalmi baya gerginim kafam almıyor şuan baya paranoyğa bağladım

@Ckribrahim

@$ilent
Işık sızması şans işi monitöre bir zararı yok diye biliyorum. Bana denk gelmedi IPS panel monitörlerimde. Daha sonra artar mı bilemem ama verebiliyorsan garantiye vermelisin

Işık sızması şans işi monitöre bir zararı yok diye biliyorum. Bana denk gelmedi IPS panel monitörlerimde. Daha sonra artar mı bilemem ama verebiliyorsan garantiye vermelisin
vereceğim zaten ama şimdi değil fakat onada bir çözüm yokmuş bilgili biri lazım

@Mehmet

@Maryo

Hocam bakarmısınız çok gerginim

@Ckribrahim

@$ilent
reis herkes demiş işte bir sorunu olmaz diye bahsettigin citlama problemi benim monitör kapaliyken bile oluyor takma bu kadar kafana problem degil sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,456
Üyeler
186,894
Son üye
AYGÜN55
Geri