Mc Donaldsda ne yenir?

Reaksiyon skoru
1,823
Hafta sonu gitmeyi planladık okuldakilerle ben normalde Burger King yerim hiç gitmedim Mc Donaldsa ne yenir neyin tadı güzeldir yardımcı olursanız sevinirim

Hafta sonu gitmeyi planladık okuldakilerle ben normalde Burger King yerim hiç gitmedim Mc Donaldsa ne yenir neyin tadı güzeldir yardımcı olursanız sevinirim
Big Mac al geç aga ne iyisi .
İyi şey Zincir FastFood yerlerinde olmaz ben görmedim daha.
Hepsi cırt bir köfte + ekmek + sos ve sebzeden oluşuyor.

Big mac ben onu yiyorum aslında yemiyorum burger king den yiyorum big king mcdonalsde ki big king big mac

Big Mac al geç aga ne iyisi .
İyi şey Zincir FastFood yerlerinde olmaz ben görmedim daha.
Hepsi cırt bir köfte + ekmek + sos ve sebzeden oluşuyor.
Ben de big mac düşündüm klasik diye belki steakhouse burger gibi bir şeyi vardır diye sordum

Olsa ne olucak ki aga?
Ne kadar özenli bir Burger olucak?
Özenli olmayacak haklısın fast food işte 4 kişi otursak kaliteli bir yerde kaliteli köfteli ve kaliteli tereyağlı ekmekli bir burger yesek kişi başı en az 60 lira ki en son gittiğimde böyleydi

Özenli olmayacak haklısın fast food işte 4 kişi otursak kaliteli bir yerde kaliteli köfteli ve kaliteli tereyağlı ekmekli bir burger yesek kişi başı en az 60 lira ki en son gittiğimde böyleydi
Bu yüzden gözüne ve fiyatına göre oranla.
Ona göre al geç.
Zaten Kola tıkar seni içeceksen yani
Patates güzel oluyor tek bu tür yerlerde.
Bence bölüşün Gamer Kova alın aga KFC'den.
25 TL'ye gelir 2 kova alıp bir kovayı ikiye bölseniz.
Baya doyuruyor.

Küçücük hamburger veriyorlar, hiç doyurmuyor. Big mac ile belki doyarsın da Mc Donald's yerine yerel bi' restauranta gitseniz daha iyi bence.

Ulan bu dandirik zincirlerde bile menüler nerdeyse 45-50’ye dayanmış durumda..

Kazık... Pardon. Eğer başka yere gitme imkanın varsa yapıştır iki tane tavuk tantuni, yoksa Big Mac al.

Tavuk Dünyasına gidin fena değildir.

Geri