Bu sigorta patlamış mı?

Melikhan

80+
Reaksiyon skoru
57
Bu sigorta patlamış mı? Dışarıda ki tel kopmuş fakat içindeki tel sağlam. Bu teli lehimlemem mi gerek?
IMG_20220210_190758.jpgIMG_20220210_190836.jpg

Sanırım ptlamış ancak fotoğrafta tam anlaşılmıyor, telleri lehimleme konusuna gelirsek bir fikrim yok.

2.5 amper sigorta bu bana göre.
Hangi cihazdan söktünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patlamamış gözüküyor.

avometrniz var ise kısadevre yerinde ölçünüz eğer yok ise bunu kullanarak bir devreyi tamamlayın devre çalışıyorsa sıkıntı yoktur bide avometrenin kısa devre yerinmde ötmesi lazım

avometrniz var ise kısadevre yerinde ölçünüz eğer yok ise bunu kullanarak bir devreyi tamamlayın devre çalışıyorsa sıkıntı yoktur bide avometrenin kısa devre yerinmde ötmesi lazım
2.5 amper sigorta bu bana göre.
Hangi cihazdan söktünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patlamamış gözüküyor.
Arabam için almış olduğum "Çakmaklık girişli ayak aydınlatması". Dışındaki kopan telleri birbirine değdirip bantladım ve çalışıyor.

Arabam için almış olduğum "Çakmaklık girişli ayak aydınlatması". Dışındaki kopan telleri birbirine değdirip bantladım ve çalışıyor.
dışındaki teller sigortyı devre dışı bırakır içindeki tele bakınız

Hocam dediğim gibi dışındaki telleri birleştirince çalışmaya başladı. Peki ben bu sigortanın yenisini nasıl temin edebilirim?

Hocam dediğim gibi dışındaki telleri birleştirince çalışmaya başladı. Peki ben bu sigortanın yenisini nasıl temin edebilirim?
Elektronik malzeme satan yada elektronikçilerden bulabilirsiniz. Max 5-10 tl dir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,256
Üyeler
189,236
Son üye
deneme21312
Geri