Gürgençler'den iPhone Alırken 17.000 TL’lik Zorunlu Sigorta Şartı?

dostum en altta yazdığım şeyi okumuyor musun? kredi imkanı amazonda nerde var?
İşte bizim alacağımız zamanda kredi imkânı yoktu burdada çok telefon cu yok varda yakınlarda değil uzakta biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum kredi ile telefonmu alinir git daha uygun bişe al kredi alcam diye soyuyorlar sen de aliyorsun arabanin bile sigortasi 13 bin çıktı telefon 17k ne soygun
Bize 8 klık telefon u taksitle 18 k ya itelemişler di vade farksız ayağına

Dostum kredi ile telefonmu alinir git daha uygun bişe al kredi alcam diye soyuyorlar sen de aliyorsun arabanin bile sigortasi 13 bin çıktı telefon 17k ne soygun
Allah'tan sigortaya 6 ay taksit yapıyorlar yoksa 10 bin daha alsalar napardık

Ozaman para yoktu

Gene aklıma gelince sinirim bozuldu yatcam ben bidaha da turkcellden almam bişey

dostum en altta yazdığım şeyi okumuyor musun? kredi imkanı amazonda nerde var?
5 gb a 500 kusur para ödüyoz

Son düzenleme:
hocam vade farksız kredi ile alacağım o yüzden aslında tüm derdim profesyonel kameraya en yakın kameraya ihtiyacım bulunuyor şu anda

hocam vade farksız kredi ile alacağım o yüzden aslında tüm derdim profesyonel kameraya en yakın kameraya ihtiyacım bulunuyor şu anda
Yarı fiyatına kaçağını al 2 tane kafan rahat etsin. Birinin hattı kapanacağı zaman 2.sini almış olursun. Peşin 40 verdin kaçak 16 pro aldın diyelim bugün ağustos 2026a kadar açık telefon. Ağustos 2026da bir tane daha alırsın.

Geri