Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 426
Fizy olayından bi sonrada 200 liralık Superonline sözleşmesi 600 liraya çıkmışnitelikli küçük madde dolandırıcılığı![]()
Fizy olayından bi sonrada 200 liralık Superonline sözleşmesi 600 liraya çıkmışnitelikli küçük madde dolandırıcılığı![]()
dostum en altta yazdığım şeyi okumuyor musun? kredi imkanı amazonda nerde var?Almayacaksin bu kadar basit git amazondan al hepsiburada dan al daha güvenli ve sorunsuz.
Şimdi kaç liradır Allah bilirnitelikli küçük madde dolandırıcılığı![]()
Dostum kredi ile telefonmu alinir git daha uygun bişe al kredi alcam diye soyuyorlar sen de aliyorsun arabanin bile sigortasi 13 bin çıktı telefon 17k ne soygundostum en altta yazdığım şeyi okumuyor musun? kredi imkanı amazonda nerde var?
İşte bizim alacağımız zamanda kredi imkânı yoktu burdada çok telefon cu yok varda yakınlarda değil uzakta birazdostum en altta yazdığım şeyi okumuyor musun? kredi imkanı amazonda nerde var?
Bize 8 klık telefon u taksitle 18 k ya itelemişler di vade farksız ayağınaDostum kredi ile telefonmu alinir git daha uygun bişe al kredi alcam diye soyuyorlar sen de aliyorsun arabanin bile sigortasi 13 bin çıktı telefon 17k ne soygun
Allah'tan sigortaya 6 ay taksit yapıyorlar yoksa 10 bin daha alsalar napardıkDostum kredi ile telefonmu alinir git daha uygun bişe al kredi alcam diye soyuyorlar sen de aliyorsun arabanin bile sigortasi 13 bin çıktı telefon 17k ne soygun
Ozaman para yoktuDostum kredi ile telefonmu alinir git daha uygun bişe al kredi alcam diye soyuyorlar sen de aliyorsun arabanin bile sigortasi 13 bin çıktı telefon 17k ne soygun
Gene aklıma gelince sinirim bozuldu yatcam ben bidaha da turkcellden almam bişeyDostum kredi ile telefonmu alinir git daha uygun bişe al kredi alcam diye soyuyorlar sen de aliyorsun arabanin bile sigortasi 13 bin çıktı telefon 17k ne soygun
5 gb a 500 kusur para ödüyozdostum en altta yazdığım şeyi okumuyor musun? kredi imkanı amazonda nerde var?
hocam vade farksız kredi ile alacağım o yüzden aslında tüm derdim profesyonel kameraya en yakın kameraya ihtiyacım bulunuyor şu andaDostum kredi ile telefonmu alinir git daha uygun bişe al kredi alcam diye soyuyorlar sen de aliyorsun arabanin bile sigortasi 13 bin çıktı telefon 17k ne soygun
Yarı fiyatına kaçağını al 2 tane kafan rahat etsin. Birinin hattı kapanacağı zaman 2.sini almış olursun. Peşin 40 verdin kaçak 16 pro aldın diyelim bugün ağustos 2026a kadar açık telefon. Ağustos 2026da bir tane daha alırsın.hocam vade farksız kredi ile alacağım o yüzden aslında tüm derdim profesyonel kameraya en yakın kameraya ihtiyacım bulunuyor şu anda