avometrniz var ise kısadevre yerinde ölçünüz eğer yok ise bunu kullanarak bir devreyi tamamlayın devre çalışıyorsa sıkıntı yoktur bide avometrenin kısa devre yerinmde ötmesi lazım
Arabam için almış olduğum "Çakmaklık girişli ayak aydınlatması". Dışındaki kopan telleri birbirine değdirip bantladım ve çalışıyor.2.5 amper sigorta bu bana göre.
Hangi cihazdan söktünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Patlamamış gözüküyor.
dışındaki teller sigortyı devre dışı bırakır içindeki tele bakınızArabam için almış olduğum "Çakmaklık girişli ayak aydınlatması". Dışındaki kopan telleri birbirine değdirip bantladım ve çalışıyor.
Elektronik malzeme satan yada elektronikçilerden bulabilirsiniz. Max 5-10 tl dirHocam dediğim gibi dışındaki telleri birleştirince çalışmaya başladı. Peki ben bu sigortanın yenisini nasıl temin edebilirim?
evet yenisini alınızElektronik malzeme satan yada elektronikçilerden bulabilirsiniz. Max 5-10 TL dir