İkinci Dünya Savaşı'nın en başarılı komutanı size göre kim?

İkinci Dünya Savaşı'nda en başarılı bulduğunuz komutan kimdir? Erich von Manstein takdir ettiğim bir komutandır. Zhukov'un verdiği can kayıplarına ne dersiniz, haklı bir dava mıydı sizce?
Guderian , Manstein , Rommel Arasında Bi Gidip Geldim. Sonra ağır şartlar altında iyi işler yaptığını düşününce , Rommel Daha Ağır Basıyor.

Guderian , Manstein , Rommel Arasında Bi Gidip Geldim. Sonra ağır şartlar altında iyi işler yaptığını düşününce , Rommel Daha Ağır Basıyor.
Manstein da geri çekilirken Doğu Cephesinde büyük zaferler aldı, Rommel biraz da beceriksiz İtalyanlar yüzünden işleri aksattı.

Hayır. 50 tank vurma gibi tonlarca ödülü vardı. Yarın sabah bulursam atarım :)
Hocam Kursk Muharebesinde savaşan en genç komutan 50 yaşında Valla bulamadım hiçbir isim veya bilgi. Merakla bekliyorum hangi komutan olduğunu öğrenmek için.

Hitler, benzini bulsalardı ve ordu içindeki iç savaştan dolayı maalesef 😈

Kursk savaşı öncesinde Hitler'in özel davetiyle Sovyet cephesini ziyarete gelen I. Ordu Komutanı Orgeneral Cemil Cahit Toydemir ve heyeti, Tiger I tankını inceliyor - Haziran 1943.
DT9-dsuX0AAtcq2.jpg

(Kursk Manevraları)

Winston Churchill

Manstein da geri çekilirken Doğu Cephesinde büyük zaferler aldı, Rommel biraz da beceriksiz İtalyanlar yüzünden işleri aksattı.
İkmal Gelmeyen Koskoca Çölde İtalyanların da Arkasını Toplamak Zorunda Kalmış , En İyi Bildiği Mobil Warfare İçin Mazot İkmali Bile Alamamıştır. Bu yüzden Rommel Dedim.

Geri