Özel Okul Nasıldır..

Zengin kekolar bulaşırsa keçbiş olsun

Anadolu lisesinde okuyorum 11. Sınıfım biraz sorun yaşadığımız için babam kaydımi özele aldı özel okul nasıldır yani illa orda okumaniza gerek yok sizin gözünüzde nasıldır biraz Kilo problrmim var özgüven siz bir insanımda biraz heyecanlandım yardım ederseniz sevinirim
Diyeceğim şey kaliteli bir özel okula git.
Kayırmanın az olduğu ve eğitimin cidden iyi olduğu bir okula.
Dalga geçen muhakkak çıkar ben bunu yaşadım onları takmayın ancak bazıları var bu dalga için bildiğin özen gösteriyor.

Bende aynı senin gibi özele geçtim. Böyle korkularım vardı hiç takma, sınıfa girince biraz ortamı sez çocukların davranışlarını süz sonra ortama adapte olmaya çalış ortama dahil olunca gerisi geliyor zaten ama sana tavsiyem direk konuya dalma hızlı soğursun ortamdan yavaş yavaş alış. Özel okulların çoğu diğer liselere göre daha iyi en azından ders çalışma ortamı filan iyiyse başarılı olursun. Çocuklarda mesafeni bi tık koruyabilirsin başlarda yararına olacaktır.

Bende aynı senin gibi özele geçtim. Böyle korkularım vardı hiç takma, sınıfa girince biraz ortamı sez çocukların davranışlarını süz sonra ortama adapte olmaya çalış ortama dahil olunca gerisi geliyor zaten ama sana tavsiyem direk konuya dalma hızlı soğursun ortamdan yavaş yavaş alış. Özel okulların çoğu diğer liselere göre daha iyi en azından ders çalışma ortamı filan iyiyse başarılı olursun. Çocuklarda mesafeni bi tık koruyabilirsin başlarda yararına olacaktır.
İki tane önceden tanıdığım arkadaşım var zaten sınıfımda bilmiyorum hayırlısı

Anadolu lisesinde okuyorum 11. Sınıfım biraz sorun yaşadığımız için babam kaydımi özele aldı özel okul nasıldır yani illa orda okumaniza gerek yok sizin gözünüzde nasıldır biraz Kilo problrmim var özgüven siz bir insanımda biraz heyecanlandım yardım ederseniz sevinirim
torpildir

Kavga olarak falan devletten bir farkı yokmuş.(Özelden devlet okuluna gelen arklar demişti.) Ama tek bildiğim şu ki devlet okulunda çok ödev vermezler fakat özelde baya her ders başına 5-6 kitap aldırıldığını duymuştum.(Bunu da dershanedeki hoca söylemişti)

ulan sanki devlet okulları sözlüleri şişirmiyor ahahah :D neler demişler xd

Çook daha iyi. 11 ve 12. sınıfta özele geçmek en iyi karar.

8 Yıl boyunca özel okulda okudum, sana şöyle söyleyim. Derslerin kötü olsa bile veline gayet güzel deyip karneni şişirirler ve her sene taktir alırsın, küfür edemezsin şımarıklık yapamazsın. Benim gözlemlediğim şekil bu. Ama avantajlarından birisi tabii ki fazla ders görüp daha iyi öğrenebilirsin, devlet okuluna göre ortam daha iyi olur. Okul tertemizdir.

Olması Gereken Kişi Yok
@Besim Tibuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Isparta'da Doğa Kolejinde okuyorum aşırı kayırma var öyle böyle değil. Lise ortamı zaten çok kötü. Doğa Koleji'ne kendim çok isteyerek gelmiştim ama şuan başka özel okula geçmeyi düşünüyorum. Gidecekseniz eğer lütfen araştırıp gidin şehirden şehire de farklılık gösterebiliyor.
Benim okuduğum okulda insanlar birbiriyle alay etmek için derslerinden daha çok çaba sarfediyorlar maalesef.
Sınav fena değildir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,890
Üyeler
197,573
Son üye
Gzonarius37378
Geri