Çoğu kişi yaşamış, şanslısınız. Teknoloji şans işidirBende olmadı çok şükür ilk defa duyuyorum.
Çoğu kişi yaşamış, şanslısınız. Teknoloji şans işidirBende olmadı çok şükür ilk defa duyuyorum.
Sanırım tek şanslı olduğum şey. Bundan önce MSI x570 gaming plus adında lanet bi anakart kullandim. Ondan bu anakart a geçtim. Burada herkesin yaşamasına şaşırıyorum. Şanslı olmama ayrıca.Çoğu kişi yaşamış, şanslısınız. Teknoloji şans işidir
Hocam x570 gaming plus'da ne gibi problemler yaşadınız?Sanırım tek şanslı olduğum şey. Bundan önce MSI x570 gaming plus adında lanet bi anakart kullandim. Ondan bu anakart a geçtim. Burada herkesin yaşamasına şaşırıyorum. Şanslı olmama ayrıca.
Ben R7 5800X ile GSkill Trident Z Neo 3600 MHZ RAM'i çift kanal sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum D.O.C.P ile. B550XE anakart ile de kullandım B550-E Gaming ile kullanıyorum sorun hala devam ediyor.Rog B550'lerde bu sorunu yaşayan çok kişi var. Sanırım kronik sorunu var
yani asus un B550 anakartlarında siz de mi randuman alamadınız hocamBen R7 5800X ile GSkill Trident Z Neo 3600 MHZ RAM'i çift kanal sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum D.O.C.P ile. B550XE anakart ile de kullandım B550-E Gaming ile kullanıyorum sorun hala devam ediyor.
hocam anakartı ilk aldığımda ben de de sorun yoktu ama zaman geçtikçe sorunlar çıkmaya başladı bence siz de güvenmeyin derim ve inşallah sizde de sorun yaşatmazBende ayni anakarti 2021 ekimden beri kullanıyorum. Anakarttan hiçbir sikayetim yok. Kronik olmayabilir.
Eğer 6 ay içerisinde aldıysanız anakarti. Ve ayni sorun üzerinden 1 2 kere işlem yapılıp sorun çözülmesiyse. Garantiden direkt yeni sıfır anakart ürün isteyebilirsiniz. Garantiden veya satıcıdan iletişime geçip bilgi alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende olmadı çok şükür ilk defa duyuyorum.
Hocam en üst segment ürünlerden B550 XE bile sorun çıkardı RAM D.O.C.P ayarında. Ben şahsen tercih etmeyeceğim artık. Tavsiye de etmem.yani asus un B550 anakartlarında siz de mi randuman alamadınız hocam
hocam anakartı ilk aldığımda ben de de sorun yoktu ama zaman geçtikçe sorunlar çıkmaya başladı bence siz de güvenmeyin derim ve inşallah sizde de sorun yaşatmaz
sorunlar nelerdi hocam.Hocam en üst segment ürünlerden B550 XE bile sorun çıkardı RAM D.O.C.P ayarında. Ben şahsen tercih etmeyeceğim artık. Tavsiye de etmem.
inşallah kimseye gelmez böyle durumlar çok can sıkıcı.yani asus un B550 anakartlarında siz de mi randuman alamadınız hocam
hocam anakartı ilk aldığımda ben de de sorun yoktu ama zaman geçtikçe sorunlar çıkmaya başladı bence siz de güvenmeyin derim ve inşallah sizde de sorun yaşatmaz
hocam birkere herkesin bilgiği çok alt segment bir anakart. boş clio gibi düşünün. faz yapısından bahsediyorum, işlemci beslemeleri yani.Hocam x570 gaming plus'da ne gibi problemler yaşadınız?
Ramlerde ne sorununuz oldu hocam.Bende RAM ve Boot etme konusunda sıkıntılar yaşamıştım. İade edip MSI B550 Edge aldım.
Hocam ASUS ayarlarından D.O.C.P profile 1 seçip 3600 CL 16 çift kanal modundayken olmuyor sarı ışık yanıyordu hata veriyordu. GSkill Trident Z Neo en kaliteli ve Ryzen tam uyumlu diye tercih etmiştik abim için. Tavsiye etmem ROG Strix B550 anakart net söylüyorum.sorunlar nelerdi hocam.
inşallah kimseye gelmez böyle durumlar çok can sıkıcı.
bu model anakartın kronik sorunları sadece bluetooth mu başka problemleri var mı?
Teknoloji şans işi. Sende bir kere oldu diye hep olacak değil. En kalitelisini de alsan bir sorun çıkabiliyor.Hocam ASUS ayarlarından D.O.C.P profile 1 seçip 3600 CL 16 çift kanal modundayken olmuyor sarı ışık yanıyordu hata veriyordu. GSkill Trident Z Neo en kaliteli ve Ryzen tam uyumlu diye tercih etmiştik abim için. Tavsiye etmem ROG Strix B550 anakart net söylüyorum.