Yardım Bilgisayarımda Yaşadığım Garip Sorunlar

Reaksiyon skoru
115
Merhaba, bilgisayarım gerçekten küçük çocuk gibi davranıyor. Şu an ne istiyor anlayamıyorum da. Arıza sorun hiçbir şey tespit edemiyorum.

Hiçbir oyun oynayamaz vaziyetteyim, sürekli drop yiyorum almam gereken FPS'in herhalde 3 misli azını alıyorum.
Ekran kartım %8 kullanılıp keyif yapıyorken işlemcim %95 kullanılıyor ve acı çekiyor. Sıkıntım ne anlayamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz vallahi biraz daha böyle devam ederse yumruğu monitöre geçireceğim elim diğer taraftan çıkacak.

SİSTEMİM:

Pentium Dual-Core E6500 2.93 GHZ İŞLEMCİ
MSI GTX N560 SE OC 1 GB 192 BIT EKRAN KARTI
g41MXE/G41MXE-K DDR3 ANAKART
4 GB 800 MHZ DDR3 RAM
350 WATT GÜÇ KAYNAĞI

NOT: Eğer birden fazla şey yapmaya çalışırsam veya bazen canı isterse oyunlarda mavi ekran yiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yatılı okula vereceğim.

Merhaba, bilgisayarım gerçekten küçük çocuk gibi davranıyor. Şu an ne istiyor anlayamıyorum da. Arıza sorun hiçbir şey tespit edemiyorum.

Hiçbir oyun oynayamaz vaziyetteyim, sürekli drop yiyorum almam gereken FPS'in herhalde 3 misli azını alıyorum.
Ekran kartım %8 kullanılıp keyif yapıyorken işlemcim %95 kullanılıyor ve acı çekiyor. Sıkıntım ne anlayamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz vallahi biraz daha böyle devam ederse yumruğu monitöre geçireceğim elim diğer taraftan çıkacak.

SİSTEMİM:

4 GB 800 MHZ DDR3 RAM
350 WATT GÜÇ KAYNAĞI
sesiz bir odaya çekin konuş kendisiyle derdi neymiş

Ben de bilgisayar masasına sert bir şekilde vurunca fanlar köklenir sonra bilgisayar kapanır. Adeta bana bağırıyor.
Gerçekten bu arada.

Günlerdir derdini soruyorum, denemediğim program araştırmadığım parçası kalmadı. Kenarı çekip derdini soruyorum artık resmen el hareketi yapmaya başladı.

SİSTEMİM:

4 GB 800 MHZ DDR3 RAM
350 WATT GÜÇ KAYNAĞI
PC Temizleyiniz.
Donanımsal Olarak
ve Yazılımsal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri