Dostum bak zaten diyorum ki sadece ping olayı Valorantta öyle o yüzden tek çözüm internet yükseltmek maalesef, bende eskiden sadece ve sadece Valorantta bu ping sorununu yaşıyordum 16 mb internetle yükselttim düzeldi, yani yapacak çok bir şeyin yok maalesef.dediğim gibi ve bu internet dedemin ev telefonuna mı ne bağlıymış? ve açıkçası babam ile amcam konuşmuyor o yüzden. diğer oyunlarda vs çıkmıyor valoda çıkıyor. hani en azından deneyebileceğimiz bir çzöüm fln olsa?
hocam modem üst katta olduğu için mümkün değil dedğim gib tek yapabileceğim diğer modemi router olarak kullanıp bizim dairede de bir modem olmasını sağlamak. ya da orayı burayı delerek modemi bizim odaya getircez. sonra bir daha ethernet ile bağlıycaz. değermi bu kdr uğraşaAnladığım kadarıyla wifiyle bağlanıyorsun ethernet kullan faydası olacaktır.
anlıyorum hep tekrar ediyormuşum gibi gelecek ama modem üst katta ya. aşşağıda bir router olarak kullansambir faydası olurmuDostum bak zaten diyorum ki sadece ping olayı Valorantta öyle o yüzden tek çözüm internet yükseltmek maalesef, bende eskiden sadece ve sadece Valorantta bu ping sorununu yaşıyordum 16 mb internetle yükselttim düzeldi, yani yapacak çok bir şeyin yok maalesef.
işte demek istediğim yukardan kablo çektiğim zaman bu modemi router olarak kullanabilirmiyim. ben bu modemi açtığımda farklı bir internet ağı gözüküyor. yukardan inen bir kablo var zaten ama eskisinin büyük ihtimallle. o yüzden yenisinden tekrar kablo çekip bu modemi router olarak kullanabilirmiyimWifiyle üst kattayken iyi oyuna girebiliyorsunuz. Duvardan delip ethernet kablosu bağlayın ya da modemi yanınıza alıp ethernet kablosu bağlayın. Ne olursa olsun kablolu kullanmakta fayda var. Geçen sene laptopumda csde modemin yanında 130 ping altına düşmezken kablo bağlayınca 60 sabit olmuştu.