Yardım 14mb internet ping..

kyagizzz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Arkadaşlar merhaba valorantta çok fazla pingim çıkıyor. Görev yoneticisine baktığım zaman ağ kullanımı %0 valo az bise kullanıyor bundna olabilirmi. Mobil veriye geçince fuzeliyor

dediğim gibi ve bu internet dedemin ev telefonuna mı ne bağlıymış? ve açıkçası babam ile amcam konuşmuyor o yüzden. diğer oyunlarda vs çıkmıyor valoda çıkıyor. hani en azından deneyebileceğimiz bir çzöüm fln olsa?
Dostum bak zaten diyorum ki sadece ping olayı Valorantta öyle o yüzden tek çözüm internet yükseltmek maalesef, bende eskiden sadece ve sadece Valorantta bu ping sorununu yaşıyordum 16 mb internetle yükselttim düzeldi, yani yapacak çok bir şeyin yok maalesef.

Anladığım kadarıyla wifiyle bağlanıyorsun ethernet kullan faydası olacaktır.
hocam modem üst katta olduğu için mümkün değil dedğim gib tek yapabileceğim diğer modemi router olarak kullanıp bizim dairede de bir modem olmasını sağlamak. ya da orayı burayı delerek modemi bizim odaya getircez. sonra bir daha ethernet ile bağlıycaz. değermi bu kdr uğraşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bak zaten diyorum ki sadece ping olayı Valorantta öyle o yüzden tek çözüm internet yükseltmek maalesef, bende eskiden sadece ve sadece Valorantta bu ping sorununu yaşıyordum 16 mb internetle yükselttim düzeldi, yani yapacak çok bir şeyin yok maalesef.
anlıyorum hep tekrar ediyormuşum gibi gelecek ama modem üst katta ya. aşşağıda bir router olarak kullansambir faydası olurmu

Wifiyle üst kattayken iyi oyuna girebiliyorsunuz. Duvardan delip ethernet kablosu bağlayın ya da modemi yanınıza alıp ethernet kablosu bağlayın. Ne olursa olsun kablolu kullanmakta fayda var. Geçen sene laptopumda csde modemin yanında 130 ping altına düşmezken kablo bağlayınca 60 sabit olmuştu.

Wifiyle üst kattayken iyi oyuna girebiliyorsunuz. Duvardan delip ethernet kablosu bağlayın ya da modemi yanınıza alıp ethernet kablosu bağlayın. Ne olursa olsun kablolu kullanmakta fayda var. Geçen sene laptopumda csde modemin yanında 130 ping altına düşmezken kablo bağlayınca 60 sabit olmuştu.
işte demek istediğim yukardan kablo çektiğim zaman bu modemi router olarak kullanabilirmiyim. ben bu modemi açtığımda farklı bir internet ağı gözüküyor. yukardan inen bir kablo var zaten ama eskisinin büyük ihtimallle. o yüzden yenisinden tekrar kablo çekip bu modemi router olarak kullanabilirmiyim

Geri