Motorlu Bisiklet Alınır Mı?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,202
Sizce bu kiti alsam ve 200-600 TL'ye bisiklet alsam. Montajını kendim yapabilir miyim? Ya da sizce nerede yaparlar? Bu şekilde motorlu bisiklet kullanan var mı? Ehliyet olmadığı için bir sıkıntı yaşar mıyım?

Ben uğraşmak istemezdim elektrikli motosiklet alırdım bakardım keyfime. Tabi kendi zevkin ve tercihin .

Alınabilir. 1 Litre benzin ile 40-60 kilometre yol yapıyormuş, iş görür.

Ben uğraşmak istemezdim elektrikli motosiklet alırdım bakardım keyfime. Tabi kendi zevkin ve tercihin .
2000 TL civarına elektrikli motosiklet alabileceğimi sanmıyorum. Alabilsem bile yokuşu rahat bir şekilde çıkabileceğimi sanmıyorum.

Hocam biraz daha biriktirin
2000 TL civarına elektrikli motosiklet alabileceğimi sanmıyorum. Alabilsem bile yokuşu rahat bir şekilde çıkabileceğimi sanmıyorum.
Hocam 50 cc lik snoopy alabilirsiniz bütçeyi yüksek tutun

Hocam biraz daha biriktirin
Hocam 50 cc lik snoopy alabilirsiniz bütçeyi yüksek tutun
Bahsettiğiniz motorun sıfır fiyatı 6.600 TL, 2. eli de 5.000 TL'den aşağı yok. Ayrıca ben 18 yaş altıyım ve ehliyetim yok. Yani dediğiniz şey imkansız..

Bahsettiğiniz motorun sıfır fiyatı 6.600 TL, 2. eli de 5.000 TL'den aşağı yok. Ayrıca ben 18 yaş altıyım ve ehliyetim yok. Yani dediğiniz şey imkansız..
A1 ehliyet 16 yaşında alınabiliyor 125ccye kadar sürülebilir ve o kadar uçmuşmu fiyatlar daha düşüktü😃

A1 ehliyet 16 yaşında alınabiliyor 125ccye kadar sürülebilir ve o kadar uçmuşmu fiyatlar daha düşüktü😃
Seneye A1 ehliyet almayı düşünüyorum.. Galiba motorlu bisiklet yerine en iyisi motosiklet almak. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Seneye A1 ehliyet almayı düşünüyorum.. Galiba motorlu bisiklet yerine en iyisi motosiklet almak. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ehliyet fiyatları pahalı ama onada bütçe ayırın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,195
Üyeler
185,690
Son üye
Wakamela
Geri