ESEN YAYINLARI TYT TÜRKÇE ZORLUK SEVİYESİ

Jony Case

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,381
Arkadaşlar bu kitabın zorluk seviyesi nasıl ? Bilen var mı ?.

Esen yayınları hep orta-zor olmuştur. Kaliteli ve köklü bir yayındır. Ancak başlangıç için bu kitabı tavsiye etmem. Başlangıç için Hız ve Renk'in paragraf kitabını + limitin dil bilgisi kitabını öneririm.
Türkçe yi bilmeden bunu almıştım. Paragraf konusunda 3.kitaptayım orda işler iyi gidiyor dil bilgisi sıkıntılı biraz

Düzenli olarak paragraf çözüyorsun yani, güzel. Paragrafta ve dil bilgisinde hangi kitapları çözdün?
3D PARAGRAF-PARAGRAFIN RİTMİ-PARAGRAFİKS E GEÇTİM Ortalama da aynı düzeyde kitaplar ama 4.olarak ne alıcağım daha bulamadım dil bilgisi esen var

Paragraf için 3. kitap çözmeye ne gereı var yahu? Paragraf denemelerine geçin eğer ki dil bilgisinde eksikliğiniz yoksa direkt branş denemeleri yapmaya başlayın.

3D PARAGRAF-PARAGRAFIN RİTMİ-PARAGRAFİKS E GEÇTİM Ortalama da aynı düzeyde kitaplar ama 4.olarak ne alıcağım daha bulamadım dil bilgisi esen var
Sen 12 falan değilsin değil mi? Ona göre öneri yapıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlangıç için ağır gelebilir.
Sanmam ya kısa ve basit sorulardan oluşuyor kitap. Limitin sadece dil bilgisi kitabi var onu diyorum, Türkçe kitabını demiyorum.

Sanmam ya kısa ve basit sorulardan oluşuyor kitap. Limitin sadece dil bilgisi kitabi var onu diyorum, Türkçe kitabını demiyorum.
12. sınıf olsa bile üç paragraf kitabı fazla ve gereksiz.

11 im hocam

Paragraf için 3. kitap çözmeye ne gereı var yahu? Paragraf denemelerine geçin eğer ki dil bilgisinde eksikliğiniz yoksa direkt branş denemeleri yapmaya başlayın.
Ama hala fulleyemiyorum en son okulda bir deneme olduk 32d 6y 2b boş var boşlar dil bilgisi yanlışın 2 si de dil bilgisi 4 ü paragraf

Ama hala fulleyemiyorum en son okulda bir deneme olduk 32d 6y 2b boş var boşlar dil bilgisi yanlışın 2 si de dil bilgisi 4 ü paragraf
Kaldı ki 3 kitap değil de 5 kitap bitirsen bile belki ful yapamayacaksın. Onu bilemeyiz ve sürekli paragraf çözerek diğer dersleri ihmal etmenin pek bir mantığı da yok. 30 net civarı şu anlık için iyidir, diğer derslerinize yoğunlaşıp paragraf denemesi çözün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri