Rulep
80+ Gold
bunlar başlangıç için iyi mi 15 net yapıyorum tyt Türkçeden paragrafa başladım 345 ile sonrasında paragrafın ritmini çözmeye düşünüyorum tavsiyelerinixTamamdır dostum, paragrafı her gün düzenli şekilde çözmeye devam et. İstersen kitap şeklinde çöz istersen paragraf denemesi şeklinde çöz, ancak yavaş yavaş branş denemelerine başla. Kitaptan da çözmeye devam et yani her gün 20 soru banko o kitaptan çöz. Kitap olarak da bunları öneririm:
![]()
2022 TYT AYT Paragraf Soru Bankası Bilgi Sarmal Yayınları - Bkmkitap
2022 TYT AYT Paragraf Soru Bankası Bilgi Sarmal Yayınları en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. 2022 TYT AYT Paragraf Soru Bankası Bilgi Sarmal Yayınları avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!www.bkmkitap.com
![]()
TYT AYT KPSS ALES DGS Paragraf Hız Soruları Hız ve Renk Yayınları - Bkmkitap
TYT AYT KPSS ALES DGS Paragraf Hız Soruları Hız ve Renk Yayınları en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. TYT AYT KPSS ALES DGS Paragraf Hız Soruları Hız ve Renk Yayınları avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak iwww.bkmkitap.com
![]()
TYT Dil Bilgisi Soru Bankası Limit Yayınları - Bkmkitap
TYT Dil Bilgisi Soru Bankası Limit Yayınları en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. TYT Dil Bilgisi Soru Bankası Limit Yayınları avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!www.bkmkitap.com
![]()
2022 TYT AYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Benim Hocam Yayınları - Bkmkitap
2022 TYT AYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Benim Hocam Yayınları en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. 2022 TYT AYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Benim Hocam Yayınları avantajlı fiyatlarıywww.bkmkitap.com
![]()
2022 TYT Türkçe 12 li Deneme Üç Dört Beş Yayınları - Bkmkitap
2022 TYT Türkçe 12 li Deneme Üç Dört Beş Yayınları en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. 2022 TYT Türkçe 12 li Deneme Üç Dört Beş Yayınları avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!www.bkmkitap.com
![]()
TYT Dil Bilgisi Simülasyon 30 Adet Denemeleri Çözüm 3D Yayınları - Bkmkitap
TYT Dil Bilgisi Simülasyon 30 Adet Denemeleri Çözüm 3D Yayınları en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. TYT Dil Bilgisi Simülasyon 30 Adet Denemeleri Çözüm 3D Yayınları avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak içiwww.bkmkitap.com