tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 103
ssd alcağım da ben kurulum montaj bios işleri falan 120tl termal macuna da 30tl diyor toplam 150tl sizce iyi midir??
yapmayı bilmiyorsan yardımcı olmaya çalışırız.kendin yapabilirsin aslında paran cebinde kalır zurna dürüm gömersin.
kendin yapabilirsin aslında paran cebinde kalır zurna dürüm gömersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapmayı bilmiyorsan yardımcı olmaya
tamamdır kral sana ben nerden ulaşabilirim? Instagram vbkendin yapabilirsin aslında paran cebinde kalır zurna dürüm gömersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapmayı bilmiyorsan yardımcı olmaya çalışırız.
Hocam termal macunun bir olayı da yok aslında. 30 TL istemesi tamamen fırsatçılık.Gönder beleş yapayım okadar paraya bi ordan döner söyle 15 TL link yeterokadar aslında yaparsın öğrensen daha iyi .
Bios işi 150 mi ne yapacak biosta bir şey yok ki bi ram yükseltmesi bi bios güncellemesi bitti. Macun da çok az süreceksin. Windows istiyorsan sen kur ben sana key için program veririm PC arkadaşımdan almıştım![]()
beleş key varsa ben de alırım ya windows 10 xdGönder beleş yapayım okadar paraya bi ordan döner söyle 15 TL link yeterokadar aslında yaparsın öğrensen daha iyi .
Bios işi 150 mi ne yapacak biosta bir şey yok ki bi ram yükseltmesi bi bios güncellemesi bitti. Macun da çok az süreceksin. Windows istiyorsan sen kur ben sana key için program veririm PC arkadaşımdan almıştım![]()
Yardım istersen söyletamamdır kral sana ben nerden ulaşabilirim? Instagram vb![]()