Bu Fiyata Uygunmudur?

tunahanozler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
103
ssd alcağım da ben kurulum montaj bios işleri falan 120tl termal macuna da 30tl diyor toplam 150tl sizce iyi midir??

kendin yapabilirsin aslında paran cebinde kalır zurna dürüm gömersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yapmayı bilmiyorsan yardımcı olmaya çalışırız.

Termal macunu kendiniz sürebilirsiniz aslında ya da anlayan bir tanıdığınızdan yardım isteyebilirsiniz.

yapmayı bilmiyorsan yardımcı olmaya

yapmayı bilmiyorsan yardımcı olmaya çalışırız.
tamamdır kral sana ben nerden ulaşabilirim? Instagram vb😊

Gönder beleş yapayım okadar paraya bi ordan döner söyle 15 TL link yeter :D okadar aslında yaparsın öğrensen daha iyi .

Bios işi 150 mi ne yapacak biosta bir şey yok ki bi ram yükseltmesi bi bios güncellemesi bitti. Macun da çok az süreceksin. Windows istiyorsan sen kur ben sana key için program veririm PC arkadaşımdan almıştım :)

instagram kullanmıyorum maalesef burdan veya özelden yazabilirsin.

Gönder beleş yapayım okadar paraya bi ordan döner söyle 15 TL link yeter :D okadar aslında yaparsın öğrensen daha iyi .

Bios işi 150 mi ne yapacak biosta bir şey yok ki bi ram yükseltmesi bi bios güncellemesi bitti. Macun da çok az süreceksin. Windows istiyorsan sen kur ben sana key için program veririm PC arkadaşımdan almıştım :)
Hocam termal macunun bir olayı da yok aslında. 30 TL istemesi tamamen fırsatçılık.

Yakında olsan macun var bende sıvı soğutmadan kalma koyacam bitecek . :)

beleş key varsa ben de alırım ya windows 10 xd

Geri