MSI CoreLiquid kötü mü ?

@rucukutu siz technopatta var mısınız?

bende 240MM olanı var, 5800X ile kullanıyorum memnunum.

varım da orayı çok beğenmiyorum açıkcası kendisi otomatik harfleri düzelttiği halde sürekli ceza yiyoruz saçma sapan bir forum dH daha iyi
Yok orada birisi bar aynı profil fotoğrafını kullanıyorsunuz. Siz omusunuz diye soracaktım. Şimdi orada bulamadım ama ismi ibrahimzdemirdi

Yok orada birisi bar aynı profil fotoğrafını kullanıyorsunuz. Siz omusunuz diye soracaktım. Şimdi orada bulamadım ama ismi ibrahimzdemirdi
yok ordaki ismim rucukutu76 ama genelde dh olsun burası olsun bu resmi kullanıyorum

yok ordaki ismim rucukutu76 ama genelde dh olsun burası olsun bu resmi kullanıyorum
O resimdeki kişi kim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20220216_120622.jpg

Bahsettiğim kişi.

+ korsana destek vermiyoruz tayfa
Ohoo bende oradan 4 marta kadar cezalıyım. Aslında kuralları düzenliyor ortamı. Ama şimdi burada bayadır duruyorum. Nasıl alışacağım ben tekrar oraya uleen.

Ohoo bende oradan 4 marta kadar cezalıyım. Aslında kuralları düzenliyor ortamı. Ama şimdi burada bayadır duruyorum. Nasıl alışacağım ben tekrar oraya uleen.
Az önce bir konuya yorum yaptım sonra baktım noktalama işaretlerini büyük küçüğü düzenlemeyi unutmuşum hemen düzelttim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,400
Üyeler
186,480
Son üye
drago2game
Geri