rucukutu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 809
şimdi fiyatına baktım 2300 civarı o paraya 360 alınır saçmalamışlarAdata çok ilginç bir marka bazı ürünleri çok iyi fakat bazı ürünleri kronik sorunlu ve leş
şimdi fiyatına baktım 2300 civarı o paraya 360 alınır saçmalamışlarAdata çok ilginç bir marka bazı ürünleri çok iyi fakat bazı ürünleri kronik sorunlu ve leş
Evet PF 240 IceGem en iyi seçenek şuanşimdi fiyatına baktım 2300 civarı o paraya 360 alınır saçmalamışlar
Yok orada birisi bar aynı profil fotoğrafını kullanıyorsunuz. Siz omusunuz diye soracaktım. Şimdi orada bulamadım ama ismi ibrahimzdemirdivarım da orayı çok beğenmiyorum açıkcası kendisi otomatik harfleri düzelttiği halde sürekli ceza yiyoruz saçma sapan bir forum dH daha iyi
yok ordaki ismim rucukutu76 ama genelde dh olsun burası olsun bu resmi kullanıyorumYok orada birisi bar aynı profil fotoğrafını kullanıyorsunuz. Siz omusunuz diye soracaktım. Şimdi orada bulamadım ama ismi ibrahimzdemirdi
Jean Reno leon filmindeki adam işte
+ korsana destek vermiyoruz tayfakendisi otomatik harfleri düzelttiği halde sürekli ceza yiyoruz saçma sapan
Ohoo bende oradan 4 marta kadar cezalıyım. Aslında kuralları düzenliyor ortamı. Ama şimdi burada bayadır duruyorum. Nasıl alışacağım ben tekrar oraya uleen.+ korsana destek vermiyoruz tayfa
Az önce bir konuya yorum yaptım sonra baktım noktalama işaretlerini büyük küçüğü düzenlemeyi unutmuşum hemen düzelttimOhoo bende oradan 4 marta kadar cezalıyım. Aslında kuralları düzenliyor ortamı. Ama şimdi burada bayadır duruyorum. Nasıl alışacağım ben tekrar oraya uleen.
Kasanız 360 destekliyorsa bugün indirime girdiEvet PF 240 IceGem en iyi seçenek şuan