Yardım Ekran kartım 102 dereceden 73e kadar düştü

Eminertekin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,563
hepinize öncelikle merhaba arkadaşlar son 2-3 gündür ekran kartı ısınıyordu bende termal macun değişimi yapma gereği duydum ve şuan 102dereceden 73e düştü sizce nasıl işe yaramış mı oyunlarda fps vs farkı olur mu?
(kullandığım termal macun cooler master mastergel pro)
1645263968357.png
1645263978722.png

Thermal grizzy der susarim. Macun işi dandik almaya gelmez. Heleki ekran kartı için alınıyorsa
şuan için tüm ekran kartlarımın macununu değiştirdim artık lazım olursa işlemci için vs olucak da bütçemde maks 80tl ne önerirsiniz?

şuan için tüm ekran kartlarımın macununu değiştirdim artık lazım olursa işlemci için vs olucak da bütçemde maks 80tl ne önerirsiniz?
Artic mx4 120 ye çıkarsan thermal grizzy kroyonout alabilirsin 80tl ye artic mx4 yapıştır derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artic mx4 120 ye çıkarsan thermal grizzy kroyonout alabilirsin 80tl ye artic mx4 yapıştır derim
Bu arada thermal grizzy kroyonout seninkinden daha kaliteli diye biliyorum kullandigindan

Bu arada thermal grizzy kroyonout seninkinden daha kaliteli diye biliyorum kullandigindan
Seninki 8.5w thermal grizzy 12.5w arada çok fark var

Seninki 8.5w thermal grizzy 12.5w arada çok fark var
şuan zaten ekran kartı için vs almıyorum yinede çok fazla bir fark oluşturucak mıdır peki?

şuan zaten ekran kartı için vs almıyorum yinede çok fazla bir fark oluşturucak mıdır peki?
8.5w ile 12.5 w arasındaki fark baya yüksek ısı iletimi ne kdr yüksek olursa w değeri okadar iyidir macun

8.5w ile 12.5 w arasındaki fark baya yüksek ısı iletimi ne kdr yüksek olursa w değeri okadar iyidir macun
Artic mx4 de 8.5 w diye hatırlıyorum senin kullandığın macun ile aynı 88tl fiyatı var galiba mx4 un direk alabilirsin bence

Artic mx4 de 8.5 w diye hatırlıyorum senin kullandığın macun ile aynı 88tl fiyatı var galiba mx4 un direk alabilirsin bence
tamamdır mx4 ile bu wibpaste arasında kalmıştım bende zaten diğeri bütçemi aşıyordu çünkü teşekkür ederim 😊

tamamdır mx4 ile bu wibpaste arasında kalmıştım bende zaten diğeri bütçemi aşıyordu çünkü teşekkür ederim 😊
Rica ederim mx4 alınır winpaste hiç duymadım güvendim belki daha iyidir bilmem ama fp olarak en iyi bildiğim mx4

Değişim çok güzelde usta 102 derecede kartı neden kullandın ah ah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,736
Üyeler
195,717
Son üye
muhammetısk22
Geri