V4,5 + Rx6600xt mantıklı mı?

Bütçem biraz kısıtlı max 8.5k ya çıkabilirim
krediden çek 1000 tl ödersin yavaş yavaş yine senin kararın tabi ki ama çok mecbur kalınmadıkça ya da absürt fiyat farkı yoksa 2. el ekran kartı alınmaması taraftarıyım

hocam sanırım yakınlar birbirlerine hatta i5 bi gıdım 3-5 fps daha iyi gibi incelemesine baktım ne kadar doğrudur bilemem. ama sırf bu yüzden satmaya gerek bile yok zaten çok yakınlar
Hem satmaya gerek yok hem Ryzen' de overclock var zaten. RAM OC olarak ta G serisi iyi bu yüzden azıcık işini bilen biri 5600G' yi uçurur zaten 11400F/11400 falan kalmaz ortada.

hocam sanırım yakınlar birbirlerine hatta i5 bi gıdım 3-5 fps daha iyi gibi incelemesine baktım ne kadar doğrudur bilemem. ama sırf bu yüzden satmaya gerek bile yok zaten çok yakınlar
Satılsa kaça satılır ilan bulamadım hiç.

nasıl donanım takip ediyorsunuz anlamıyorum ki. 5600g de PcIe 4.0 yok. İntel 11400 zaten bir çok oyunda 5600g yi geçiyor. Pc alan kaç kişi overclock yapıyor?

Konudaki soruya ise ben yapmazdım ama çok da mantıksız değil sadece şuan paran yoksa yapılır.

Herkes bı konu açmış her yerde konu kirliliği var operatorlerin biri şu konuları bir toparlasa süper olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,927
Üyeler
184,998
Son üye
serkanakahs
Geri