800 bin TL araç tavsiyesi

Reaksiyon skoru
307
Merhaba şuan brodway kullanıyoruz 30 bin TL ancam şehit olduğu için ÖTV muafiyeti hakkımiz var 1 araçlık yani yarı fiyatına alabiliyoruz araci ama 1600 CC olması lazım üstü olamaz tek seferlik bı hak olduğu için iyi değerlendirmek istiyoruz ne tavsiye edersiniz 2. El sıfır farketmez suanki kullandığımız araç 30 bin TL olduğu için yani her türlü büyük bir devrin olacak biliyoruz hız konfor yol tutuş vb gibi özel bı isteğimiz yok ama ben mercedes veya volovdan yanayım ailem de Audi wolswagen yada BMW istiyor her türlü tavsiyenizi bekliyoruz

Merhaba şuan brodway kullanıyoruz 30 bin TL ancam şehit olduğu için ÖTV muafiyeti hakkımiz var 1 araçlık yani yarı fiyatına alabiliyoruz araci ama 1600 CC olması lazım üstü olamaz tek seferlik bı hak olduğu için iyi değerlendirmek istiyoruz ne tavsiye edersiniz 2. El sıfır farketmez suanki kullandığımız araç 30 bin TL olduğu için yani her türlü büyük bir devrin olacak biliyoruz hız konfor yol tutuş vb gibi özel bı isteğimiz yok ama ben mercedes veya volovdan yanayım ailem de Audi wolswagen yada BMW istiyor her türlü tavsiyenizi bekliyoruz
800.000 TL'ye ÖTV muafiyetli araç alamazsın 450.000 TL sınırı var.

Ailen ne alaka 1. derece yakınları haricinde arabada amcan olmadan başka birisi zaten o arabayı kullanamıyor.
Ya kardeşim ben senden araba tavsiyesi istiyorum sen ne yazıyorsun şehit adam nasıl arabayı kullanacak kafayimi yedin babanem kullanıyor hakkını oda bana verecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amcan şehit olduğu için onun 1. derece yakınları alabilir. Kardeşi alamaz.
Babanem alacak zaten

Yav arkadaşlar ben sizden araba tavsiyesi istedim siz bana yönetmeliği öğretmeye çalışıyorsunuz 4 senedir bu işin peşindeyiz lütfen sadece araba tavsiyesi verin

Babaannen alacak ama diyorum ki 1. derece akrabaları sürebilir arabayı. Sen süremezsin veya baban süremez.
Nasıl yani nerde geçiyor bu ,?

Ya kardeşim ben senden araba tavsiyesi istiyorum sen ne yazıyorsun şehit adam nasıl arabayı kullanacak kafayimi yedin babanem kullanıyor hakkını oda bana verecek

Babanem alacak zaten
Babaannene hak amcandan geldiği için size bir etkisi yok, alırsanız da ilk çevirmede go. Çok tavsiye istiyorsan da bir önceki nesli BMW 1 serisi.

Nasıl yani nerde geçiyor bu ,?
1645473656299.png

1. derece yakınları kullanır sadece. Annesi, babası, eşi, çocuğu bu kadar.

Babaannene hak amcandan geldiği için size bir etkisi yok, alırsanız da ilk çevirmede go. Çok tavsiye istiyorsan da bir önceki nesli BMW 1 serisi.
Babanemle 30 sendedir aynı evde yaşıyoruz bide 88 yaşında ehliyeti falanda yok o nasıl olacak ?

Alıntıyı görüntüle
1. derece yakınları kullanır sadece. Annesi, babası, eşi, çocuğu bu kadar.
Şimdi benim babanem arabayı alacak 90 yaşında ehliyeti falan yok ne işe yarayacak orda haktan yararlanamaz diyor arabayı kullanamaz demiyorki

Avukata danışmışsınız ya kardeşim, sormadınız mı bunları. Aldıktan sonra çevirmeye girerseniz olacakları söyleyeyim, araç bağlanır->babaannen gider cezayı öder->sonra alıcı bulmaya çalışırsınız sonuçta elinizde patlar.

Avukata danışmışsınız ya kardeşim, sormadınız mı bunları. Aldıktan sonra çevirmeye girerseniz olacakları söyleyeyim, araç bağlanır->babaannen gider cezayı öder->sonra alıcı bulmaya çalışırsınız sonuçta elinizde patlar.
5 yıl içinde satılmıyor zaten arac yasak ama anlamadığım şey ne gerekçe ile baglyacaklar

Geri