50, 100 Tl Parfüm Tavsi̇yesi̇ İsti̇yorum

Evet. Firma sahibi Eser bey yıllardır bu sektörde olan birisi. Donanımhaber'de 3000'den fazla sayfası olan ana konusu var. Birkaç defa alışveriş yapmıştım, güvenilirlik olarak sıkıntı yaşamadım.
Hocam 17 yaşındayım da parfüm için çok mu erken sizce?

Hocam 17 yaşındayım da parfüm için çok mu erken sizce?
Yok hocam neden erken olsun, güzel kokmanın yaşı yok bence. Çok ağır kokulardan uzak durursun o kadar. Daha fresh havada temiz kokular o yaşlara yakışır.

Önerin var mı
Tutaste'nin Bvlgari Aqva'sını ya da Aqva Marine'ini deneyebilirsin. İkisi de çok ferah ve günlük kullanıma uygun kokular. Orijinaline yakınlıkları da iyi. Marine olanda deniz havası daha hakim, Aqva olan biraz daha turunçgil baskın. Yaşına da uyar sırıtmaz hiç.

Blade Cooler kullanıyorum 2 senedir. Bitince yenisini alıyorum :D Deodarantı ile birlikte satılan yerler var istersen o şekilde de alabilirsin. Fresh bir hava veriyor ağır değil, tavsiye ederim

Tutaste'nin Bvlgari Aqva'sını ya da Aqva Marine'ini deneyebilirsin. İkisi de çok ferah ve günlük kullanıma uygun kokular. Orijinaline yakınlıkları da iyi. Marine olanda deniz havası daha hakim, Aqva olan biraz daha turunçgil baskın. Yaşına da uyar
Hocam yaşımdan bağımsız olarak ne önerirsiniz?
Bi de piyasayı hiç bilmiyorum. 50 liralık parfüm olmaz diyorlar. 50 liralık çok mu kalitesiz oluyor?

Hocam yaşımdan bağımsız olarak ne önerirsiniz?
Bi de piyasayı hiç bilmiyorum. 50 liralık parfüm olmaz diyorlar. 50 liralık çok mu kalitesiz oluyor?
Günümüzde 50 liraya düzgün “orijinal” parfüm olmaz doğru. O yüzden muadillere rağbet bu kadar arttı.

Yaşından bağımsız biraz daha olgun havada Creed Aventus muadilini öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,957
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri