Abdullah Abi’den Önemli Duyuru!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,909
601C2433-461D-4EFB-8D5A-A4249384F90C.png

@Abdullah Hacıgül

Eskiden alıp satan adamlara haklı vs demiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum veya o zamandan bu zamana bir şey değiştiği için mi

kesinlikle çok haklı ama malesef stokları sömürüyorlar. bende elim dar olduğu için v4.5 e mecbur kalmıştım o fiyatada en iyi pc oydu şimdi doğruyu söylemek gerekirse. mecburiyetten sarı siteden almak zorunda kaldım 900tl fazla verip aldım. hatta sistemi aldığım adamın elinde 3 tane aynı sistemden vardı yazık günah gerçekten

kesinlikle çok haklı ama malesef stokları sömürüyorlar. bende elim dar olduğu için v4.5 e mecbur kalmıştım o fiyatada en iyi pc oydu şimdi doğruyu söylemek gerekirse. mecburiyetten sarı siteden almak zorunda kaldım 900tl fazla verip aldım. hatta sistemi aldığım adamın elinde 3 tane aynı sistemden vardı yazık günah gerçekten
Alıyorsun bari 1 2 tane al. 5 6 tane almak nedir ya. Adam da nası alıyorsa arkadaşlarına falan mi söylüyor napiyo

Abdullah abiyi severim ama başka birisi bu durumu eleştirdiğinde -adam instagram'dan takip etmiş, bildirimleri açıp erken davranmış, gayet normal- tarzında bir şey demişti. (Bence son derece normal bir şey)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri