Iphone bu ne işe yarıyo

ShiniYasui

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Arkadaşlar ıphonede şurda bıraktım görsele yani ne işe yarıyo hiçbir fikrim yok sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Çünkü merak ettim gerçekten kapatmanın yolu falan varsada kapatmak istiyorum. Bende orta düğmeye iki kere tıklayınca ama normal değil dokunmatik ekran gibi sert değil düğmeye basmadan yani 2 kere tıklayınca alıyo bazen oluyo sinirimi bozuyo şu yukardan gelen şeyi bahsediyorum.

Ekler

• 6EC473B3-F5CE-45AC-B952-A575F7FD8D11.png
    6EC473B3-F5CE-45AC-B952-A575F7FD8D11.png
    1.4 MB · Hit: 68
Arkadaşlar ıphonede şurda bıraktım görsele yani ne işe yarıyo hiçbir fikrim yok sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Çünkü merak ettim gerçekten kapatmanın yolu falan varsada kapatmak istiyorum. Bende orta düğmeye iki kere tıklayınca ama normal değil dokunmatik ekran gibi sert değil düğmeye basmadan yani 2 kere tıklayınca alıyo bazen oluyo sinirimi bozuyo şu yukardan gelen şeyi bahsediyorum.
ekranı yarıya alıyor yukarıda dokunamadığın bir şey varsa tek el ile kullanırken ona dokunabilmen için
edit : gold olmak çok güzel

Telefonunu tek elinde tutuyorsan o tuşa iki kere tıklıyorsun ve uygulamalar daha yakın oluyor ve istediğin uygulamaya kolayca basıyorsun

Bence kullanışlı bir şey çünkü bazen yataktan kalktığın zaman en üstteki şeye basamıyorsun bir de telefon büyük ise :D

ekranı yarıya alıyor yukarıda dokunamadığın bir şey varsa tek el ile kullanırken ona dokunabilmen için
edit : gold olmak çok güzel
1 2 haftaya kalmaz bende Gold olurum.

Geri