Malware olabilir. Muhtemelen mining virüsü. Program öneremem ama öneren çıkarkasaya dokunduğumda baya ısınıyor sorun ne olabilir?
gpu sıcaklığımı 71 derece gösteriyor ve şuan sadece chromede takılıyorum...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Klâsik sözü söyliyim malwarebytes ile virüs taraması yapkasaya dokunduğumda baya ısınıyor sorun ne olabilir?
gpu sıcaklığımı 71 derece gösteriyor ve şuan sadece chromede takılıyorum...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bilmiyorum vallahi yaHadi işlemciyi geçtim de hocam 71 derece boşta gpu sıcaklığı nasıl olur ?
Hocam aynı işlemci ve kartı kullanıyoruz. Şu an ekran kartım 45 derece (darkorbit ve chrome açık) işlemcim 38 derece.bilmiyorum vallahi ya
Intel Core i5 10400F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC
pc bu benim.
Hocam aynı işlemci ve kartı kullanıyoruz. Şu an ekran kartım 45 derece (darkorbit ve chrome açık) işlemcim 38 derece.
İlk bakacağın şey pcdeki virüsler. Konuyu takip edeceğim.
hocam arkadaşın dediği şu programı indiriyorum şuan... inşallah düzelir pcyi daha yeni aldım.Klâsik sözü söyliyim malwarebytes ile virüs taraması yap
Pcyi yeni aldıysan termal macun problemi değildir o yüzden rahat olhocam arkadaşın dediği şu programı indiriyorum şuan... inşallah düzelir pcyi daha yeni aldım.
Rahat ol hocamşuan baya baya stres yaptım...
Emmi virüs bulaşmışanladığım kadarıyla gpu m başkası tarafından kullanılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dediğiniz gibi ming olayı