PC değerlerim normal mi?

Kenza

80+
Reaksiyon skoru
98
kasaya dokunduğumda baya ısınıyor sorun ne olabilir?

gpu sıcaklığımı 71 derece gösteriyor ve şuan sadece chromede takılıyorum...

Screenshot_7.png
Screenshot_8.png

Hadi işlemciyi geçtim de hocam 71 derece boşta gpu sıcaklığı nasıl olur ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Hadi işlemciyi geçtim de hocam 71 derece boşta gpu sıcaklığı nasıl olur ?
bilmiyorum vallahi ya

Intel Core i5 10400F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC

pc bu benim.

bilmiyorum vallahi ya

Intel Core i5 10400F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC

pc bu benim.
Hocam aynı işlemci ve kartı kullanıyoruz. Şu an ekran kartım 45 derece (darkorbit ve chrome açık) işlemcim 38 derece.
İlk bakacağın şey pcdeki virüsler. Konuyu takip edeceğim.

Edit: Görev Yöneticisi > İşlemler kısmına gel. Pencereyi biraz sağa kaydır, en son satırda gpu yu kullanan uygulamalar listeleniyor. Uygulamaları büyükten küçüğe sıralayıp bir fotoğraf at.

Hocam aynı işlemci ve kartı kullanıyoruz. Şu an ekran kartım 45 derece (darkorbit ve chrome açık) işlemcim 38 derece.
İlk bakacağın şey pcdeki virüsler. Konuyu takip edeceğim.
Klâsik sözü söyliyim malwarebytes ile virüs taraması yap
hocam arkadaşın dediği şu programı indiriyorum şuan... inşallah düzelir pcyi daha yeni aldım.

hocam arkadaşın dediği şu programı indiriyorum şuan... inşallah düzelir pcyi daha yeni aldım.
Pcyi yeni aldıysan termal macun problemi değildir o yüzden rahat ol :) yazılımsal bir problemdir.

anladığım kadarıyla gpu m başkası tarafından kullanılıyor.
Screenshot_9.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dediğiniz gibi ming olayı

anladığım kadarıyla gpu m başkası tarafından kullanılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dediğiniz gibi ming olayı
Emmi virüs bulaşmış :D Sağ tıklayıp görevi sonlandır şimdilik (gerçi kendi kendini tekrar açabilir). Virüs taraması yapıp pcyi temizle.

Geri