Kız larla konuşunca utanıyorum.

Bende aynıyım neden bilmiyorum utanç verici hiç ön yargım falan da yok kızlara karşı ama genede çok utanıyorum.

Bende aynıyım neden bilmiyorum utanç verici hiç ön yargım falan da yok kızlara karşı ama genede çok utanıyorum.
Aslında en çok istediğim şey kızla konuşmak kız selaaaaaam nasilsin dedi böyle mutlu bir şekilde ben de iyiyim dedim sonra bildiğin kactim

Geçen sevdigim kız bana selam verdi ben de kaba bir şekilde iyiyim dedim kaçtım o an baya korkunca öyle oldu ama ben bütün kızlara karşı böyleyim sizce nasıl geçer
Bende de kıza bişey demedim bi anda görüşürüz dedi. Bende kıza arkam dönüktü görüşürüz dedim. Yürüdüm bende.

Aslında en çok istediğim şey kızla konuşmak kız selaaaaaam nasilsin dedi böyle mutlu bir şekilde ben de iyiyim dedim sonra bildiğin kactim
Biraz utangaç olmasam sohbeti devam ettirebilirsim ama ettiremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de kıza bişey demedim bi anda görüşürüz dedi. Bende kıza arkam dönüktü görüşürüz dedim. Yürüdüm bende.
Herkes aynı şeyi yaşıyor buna çözüm bulmak gerek

ya bence biraz şundan dolayı oluyor onları erkek arkadaşın gibi gör yani erkek arkadaşın gibi derken erkek arkadaşına yaptığın konuşmayı falan yapma ama şöyle düşün ona sanki ayrı bir özen ile konuşman gerekli gibi düşünme erkek arkadaşın ile ne kadar rahat konusuyorsan onunla da aynen oyle konuş sadece biraz daha nazik davran karşındaki sultan gibi düşünme evet belki sultan kadar önem vermen gereken kişiler kızlar ama boyle düşündüğün zaman da elin ayağın birbirine dolaşır

yanlarında rahat davranın, kasmayın. utanmayın diyemem ama alışınca, kız çevreniz ile daha fazla takılmaya başlayınca geçer

Biraz utangaç olmasam sohbeti devam ettirebilirsim ama ettiremedim

Herkes aynı şeyi yaşıyor buna çözüm bulmak gerek
Yeter artık.

o anime kızları gerçek değildir değil mi yoksa tam tersi mi ? :D

Bende tam tersi aşırı rahatım o konuda bir şey varsa gidip söylerim
Hocam ben hayatimda kızlarla 2-3 defa toplam sohbete anca girmisimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri