13 K ya oyuncu laptop önerisi

GAMSIZ

80+
Reaksiyon skoru
71
13 kya laptop arıyorum yeni nesil oyunlarda rahat oynayabiliceğim malzeme kalitesi iyi olan ve ekranı olabiliyorsa ıps olan önerilerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum

13 kya laptop arıyorum yeni nesil oyunlarda rahat oynayabiliceğim malzeme kalitesi iyi olan ve ekranı olabiliyorsa ıps olan önerilerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum

Ekranı ips mi bilmiyorum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: B0ra

Ekranı ips mi bilmiyorum
Sürekli görüyorum bu laptop öneriliyor

Ben aldım harika... tam bir fiyat/performans ürünü. Kasası çok kaliteli, ekran inanılmaz. Tavsiye ederim...

Fps durumu nedir donma kasma ısınma ve fan sesi

Testler 8gb ramle mi 16gb ramle mi yapıldı bilmiyorum ama bir çok oyunda 1080p High ayarlarda aldığı fpsler var videoda.

Edit: Direkt fps testlerinin olduğu dakikayı attım.

Testler 8gb ramle mi 16gb ramle mi yapıldı bilmiyorum ama bir çok oyunda 1080p High ayarlarda aldığı fpsler var videoda.

Edit: Direkt fps testlerinin olduğu dakikayı attım.
Acaba ısınma durumu nasıl bugün monster kullandım acayıp sorunlu kasma donma fps drobu vs yaşanıyor ve o kadar ısınıyor ki çok net elini yakan bir sıcaklık veriyor o yüzden sıcaklık ve fan sesi konusunda biraz şüpheci yaklaşıyorum laptoplara

Ekranı ips mi bilmiyorum
Ekranı ıps.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba ısınma durumu nasıl bugün monster kullandım acayıp sorunlu kasma donma fps drobu vs yaşanıyor ve o kadar ısınıyor ki çok net elini yakan bir sıcaklık veriyor o yüzden sıcaklık ve fan sesi konusunda biraz şüpheci yaklaşıyorum laptoplara
Monster'a göre Lenovo çok daha iyi. Lenovo ısınma sorunu yaşatmaz.

Fps durumu nedir donma kasma ısınma ve fan sesi
Belki ama belki fan sesi gelebilir. Isınma sorunu yok. Donma kasma da olmaz.

Ekranı ıps.

Monster'a göre Lenovo çok daha iyi. Lenovo ısınma sorunu yaşatmaz.

Belki ama belki fan sesi gelebilir. Isınma sorunu yok. Donma kasma da olmaz.
Şuan bu laptop düşünüyorum başka öneri vs almadım fiyatı biraz yükselmiş indirim yakalarsam alıcağım bir laptop ama 16 GB versiyonu varsa onu almayı düşünüyorum başka laptop önerin varsa buradayım

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
Şuan bu laptop düşünüyorum başka öneri vs almadım fiyatı biraz yükselmiş indirim yakalarsam alıcağım bir laptop ama 16 GB versiyonu varsa onu almayı düşünüyorum başka laptop önerin varsa buradayım
Benim önerim yok. Arkadaşın attığı Lenovo"yu öneriyorum.

Lenovo marka ama daha eski ve düşük bi model kullanıyorum. Öyle oynarken elimde bi sıcaklık hissetmiyorum yakan falan. Ama laptoplarda özellikle işlemci sıcaklıkları çok yüksek olur hissedilmese bile.

Alacak olursan, attığım videoda uyumlu bir ram göstermiş adam, ondan alıp 16 yapabilirsin.

Lenovo marka ama daha eski ve düşük bi model kullanıyorum. Öyle oynarken elimde bi sıcaklık hissetmiyorum yakan falan. Ama laptoplarda özellikle işlemci sıcaklıkları çok yüksek olur hissedilmese bile.

Alacak olursan, attığım videoda uyumlu bir ram göstermiş adam, ondan alıp 16 yapabilirsin.
Ekstra Bi ram takmak istemiyorum ben sadece gerçektwn alıcağım paraya deyen bişey almak istiyorum

Geri