ekran kartı yardim gardaşlarim

4000-7000 TL arasi ekran karti önerin beyler ekran karti alcağim kararsiz kaldim
bilgisayar özelikleri
Ryzen 5 2600x
Ram 8x2 3200hz
m2 sdd 512gp
Anakart gigabyte A320m-S2H
Powor gigabyte 650 waat 80 bronz

5600xt Alınır mı? yoksa 3050 mi aliyim kararsiz kaldim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide hangi marka alayim onerdiniz ekran kartinin link atarsaniz
alabilirsen 6600 satmak için güzel yatırım olucaktır piyasa içinde baya bir f/P şuan

Karar senin dostum bana sorarsan fiyatı mevcut piyasada iyi ekran kartının. Bu ekran kartını alırsanız anakart yerine işlemciyi upgrade etmeyi düşünün derim darboğaz yaşama ihtimaliniz mevcut
Reis işlemciyi yenilemem hemde okadar bütce cıkmaz bide zaman sat sonra git al tak uğraşmak istemem

6600xt al işlemciyi sonradan değişirsin darboğaz yapsa da seni üzmez kullandığım sistemde de darboğaz oluyor ancak işlemciyi değiştireceğim için sıkıntı olmuyor

1646253583273.png
hayirli olsun beyler bu ekran kartını aldim size güvenerek :D anakart değiştirmeme gerek yok demi şimdi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide bu monitoru aliyorum iyi mi?? https://www.hepsiburada.com/benq-zo...BV000013TI33?magaza=Aplus Bilgi Teknolojileri

Reis işlemciyi yenilemem hemde okadar bütce cıkmaz bide zaman sat sonra git al tak uğraşmak istemem
hayırlı olsun. evet gerek yok, bu arada şimdi biraz darboğaz olabilir 1080p de ilerde isterseniz bi işlemci alırsınız ekran kartının tam performansını alırsınız

Geri