GorkemCetkny
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Sistem 5500xt 4 gb ryzen 5 1600af ve 8x2 3200mhz ram var.SSD de oyun ve 4:3 low ayarlarda oynuyorum.Anlik droplar yiyorum.
Gayet normal degilmi cs gibi bir oyunda? Kullanimlara bak dusukse ayar yukseltip dene.Sistem 5500xt 4 gb ryzen 5 1600af ve 8x2 3200mhz ram var.SSD de oyun ve 4:3 low ayarlarda oynuyorum.Anlik droplar yiyorum.
Bir tek cs de olması normal değil.Gayet normal degilmi cs gibi bir oyunda? Kullanimlara bak dusukse ayar yukseltip dene.
Baska hangi oyunları oyniyorsun? Cs gibi bir oyunda normal zaten.Bir tek cs de olması normal değil.
Valoda olmuyor.Baska hangi oyunları oyniyorsun? Cs gibi bir oyunda normal zaten.
İslemci kullanimi %30 ekran kartı %55Baska hangi oyunları oyniyorsun? Cs gibi bir oyunda normal zaten.
Valoda olmaması cok garip kendisi optimiz sorunlu bir oyun. Dropytwn kastin kac fps?Valoda olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İslemci kullanimi %30 ekran kartı %55
Ayarlari yukseyip deneValoda olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İslemci kullanimi %30 ekran kartı %55
Steam ve oyunlar disinda korsan olarak hic bir sey yok.Bi ara virus girdi diye format attim.Hangi programlar yüklü bilgisayarında?
Anlik olarak oyun 10 fps ye dusuyor sonra duzeliyor hemen.Hep olmuyor ama fight aninda sıkıntı oluyor.Valoda olmaması cok garip kendisi optimiz sorunlu bir oyun. Dropytwn kastin kac fps?
Hala ayniAyarlari yukseyip dene