Ahmet South
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
Teşekkürler ben kargo var sanmıştımAlınır mı bilmiyorum ama , İtopya Ankara şubesinden geliyorum şimdi açılışa özel 59TL fiyatı vardı. Sitelerinde de 89TL şuanda.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bende valorant tarzı oyunlar oynayacağımNe amaçla alacağınıza bağlı olarak alınır. Benim arkadaşım almıştı CS , Valorant gibi rekabetçi FPS oyunları oynadığı için almıştı ve hiç memnun değildi. Bende deneyimledim ve gerçekten mouse sensörü yetersiz gelmişti. Lag var gibiydi yani.
edit: Ama tabi diğer oyunlar ve günlük kullanımda gayet iş görür.
farklı bir mouse tercih etmen daha iyi olur gibi,Bende valorant tarzı oyunlar oynayacağım
Ben kullanıyorum hâlâ çok güzel mouse fiyatına göreBende valorant tarzı oyunlar oynayacağım
Aynı şekilde. bende bunu kullanıyorum. gerçekten hafif ve güzel bir mouse. Resimlerde boyutu küçük gibi görünüyor ama boyutu hiçte küçük değil haberiniz olsun.farklı bir mouse tercih etmen daha iyi olur gibi,
ben uzun zamandır bu mouse'u kullanıyorum , çok memnunum.
Alınır demi hocam memnunsaniz almak istiyorumAynı şekilde. bende bunu kullanıyorum. gerçekten hafif ve güzel bir mouse. Resimlerde boyutu küçük gibi görünüyor ama boyutu hiçte küçük değil haberiniz olsun.
fps oyunu oynayacaksan uzak dur kanser eder sensörü çok kötü çevirmede takılma ve gecikmesi fazla bir mouse fps oyunları için bütçeni 200 yaparsan viper mini felan ara çok memnun kalırsın ama böyle mouselerden uzak dur fps oyunu için sonra söylemişlerdi dersin hocamBende valorant tarzı oyunlar oynayacağım
Katar pro nasıldırfps oyunu oynayacaksan uzak dur kanser eder sensörü çok kötü çevirmede takılma ve gecikmesi fazla bir mouse fps oyunları için bütçeni 200 yaparsan viper mini felan ara çok memnun kalırsın ama böyle mouselerden uzak dur fps oyunu için sonra söylemişlerdi dersin hocam
https://www.n11.com/urun/razer-vipe...rpy016EYC4fpNQrs9Z5AQv2N2cZcLhQxoCxAAQAvD_BwE çok daha iyi g102 denAlınır demi hocam memnunsaniz almak istiyorum
Viper mini boyutu küçük diye biliyorum o yüzden istemiyorum