Philips mouse alınır mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Ne amaçla alacağınıza bağlı olarak alınır. Benim arkadaşım almıştı CS , Valorant gibi rekabetçi FPS oyunları oynadığı için almıştı ve hiç memnun değildi. Bende deneyimledim ve gerçekten mouse sensörü yetersiz gelmişti. Lag var gibiydi yani.

edit: Ama tabi diğer oyunlar ve günlük kullanımda gayet iş görür.

Ne amaçla alacağınıza bağlı olarak alınır. Benim arkadaşım almıştı CS , Valorant gibi rekabetçi FPS oyunları oynadığı için almıştı ve hiç memnun değildi. Bende deneyimledim ve gerçekten mouse sensörü yetersiz gelmişti. Lag var gibiydi yani.

edit: Ama tabi diğer oyunlar ve günlük kullanımda gayet iş görür.
Bende valorant tarzı oyunlar oynayacağım

Aynı şekilde. bende bunu kullanıyorum. gerçekten hafif ve güzel bir mouse. Resimlerde boyutu küçük gibi görünüyor ama boyutu hiçte küçük değil haberiniz olsun.
Alınır demi hocam memnunsaniz almak istiyorum

Bende valorant tarzı oyunlar oynayacağım
fps oyunu oynayacaksan uzak dur kanser eder sensörü çok kötü çevirmede takılma ve gecikmesi fazla bir mouse fps oyunları için bütçeni 200 yaparsan viper mini felan ara çok memnun kalırsın ama böyle mouselerden uzak dur fps oyunu için sonra söylemişlerdi dersin hocam

fps oyunu oynayacaksan uzak dur kanser eder sensörü çok kötü çevirmede takılma ve gecikmesi fazla bir mouse fps oyunları için bütçeni 200 yaparsan viper mini felan ara çok memnun kalırsın ama böyle mouselerden uzak dur fps oyunu için sonra söylemişlerdi dersin hocam
Katar pro nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,926
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri