louis bloom
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,166
arkadaslar bu ram alinir mi bugun sattim ramleri yine corsair alacagim bu modeli iyi mi
aynısı var bende 2 hafta önce almıştım. 4 gün önce taktım.arkadaslar bu ram alinir mi bugun sattim ramleri yine corsair alacagim bu modeli iyi mi
Alıntıyı görüntüle
iyi mi peki lpx modeli gibi çipleri kotu muaynısı var bende 2 hafta önce almıştım. 4 gün önce taktım.
bilmemiyi mi peki lpx modeli gibi çipleri kotu mu
Kötü. SL modeli var bende 3600 CL18. Çipleri Samsung C die. Attım çekmeceye.iyi mi peki lpx modeli gibi çipleri kotu mu
butcem 850 tl tek bi ram alacagim ikincisini kyk yatinca alacagim ne onerirsiniz kaliteli ram olarakKötü. SL modeli var bende 3600 CL18. Çipleri Samsung C die. Attım çekmeceye.
Ballistix 2*8 16Gb 3600Mhz Cl16 Ram`i şuan 1250Tl.butcem 850 TL tek bi ram alacagim ikincisini kyk yatinca alacagim ne onerirsiniz kaliteli ram olarak
ballistix in rgb modeli var mi hocamBallistix serisini tercih edebilirsiniz. 2x8 olarak almanız nacizane önerimdir. Bazı RAM'lerde uyumsuzluk sorunu olabiliyor.
bir de g.skill ya da corsair daha bilindik marka yani ballistix hakkinda benim sahsen bi fikrim yok corsair aldam daha iyi olur diye düşünüyorum cunku ekipmanlrda corsair hepballistix in rgb modeli var mi hocam
Var ancak RGB olmayanına göre fiyat farkı mevcut.ballistix in rgb modeli var mi hocam
oc yapmayacagim 3600mhz bana yeter zaten oyun performansi ya da kendi performansi iyiyse yeterliOC yapacaksan alma, çok kötü![]()
corsair in daha iyi bir modeli varsa o da olur tum ekipmanlar corsair cunku bozmak istemiyorumoc yapmayacagim 3600mhz bana yeter zaten oyun performansi ya da kendi performansi iyiyse yeterli