4 ayda bu vücud mümkünmüdür ?

Reaksiyon skoru
307
Bı akrabam böyle bı vücudu 4 ayda yaptı Steroid kullandım acaba yeme icmede normal hiçbir şey özel yemedi imkanı varmı böyle bı vücudun 4 ayda benim vücut yatkındı falan diyor ama streoid kullandığınida düşünmüyorum çünkü aynı koydeyiz boyle işlerden de anlamaz fazla ama bilmiyorum gerçekten bana mucize gibi geldi 4 ayda

Ekler

• IMG_20220306_122316.jpg
    IMG_20220306_122316.jpg
    254.1 KB · Hit: 97
Bı akrabam böyle bı vücudu 4 ayda yaptı Steroid kullandım acaba yeme icmede normal hiçbir şey özel yemedi imkanı varmı böyle bı vücudun 4 ayda benim vücut yatkındı falan diyor ama streoid kullandığınida düşünmüyorum çünkü aynı koydeyiz boyle işlerden de anlamaz fazla ama bilmiyorum gerçekten bana mucize gibi geldi 4 ayda
İlk halini bilmiyorum ama en elit genler bile 4 ayda bu kadar fazla kas kütlesi koyamaz. Bunun en az 1.5-2 senesi var gibi.

İlk halini bilmiyorum ama en elit genler bile 4 ayda bu kadar fazla kas kütlesi koyamaz. Bunun en az 1.5-2 senesi var gibi.
Yok akrabam benim 4 ay gitti biliyorum ama streoid mi değilmi onu Bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla gitmedi bu arada bı şeyi syolemeyi unuttum en önemlisi 17 yaşında

Yok akrabam benim 4 ay gitti biliyorum ama streoid mi değilmi onu Bilemiyorum

Fazla gitmedi bu arada bı şeyi syolemeyi unuttum en önemlisi 17 yaşında
Fitness konusunda bilgilerim kısıtlı fakat steroid olsa bile 4 ayda böyle bir vücut çıkarabileceğini sanmıyorum. Çevremden gördüğüm kadarıyla söylüyorum ki bu vücudun en az 1 senesi var.

4 Ayda bu vücut mümkün değil . En kötü 1 senesi var bu vücudun

Fitness konusunda bilgilerim kısıtlı fakat steroid olsa bile 4 ayda böyle bir vücut çıkarabileceğini sanmıyorum. Çevremden gördüğüm kadarıyla söylüyorum ki bu vücudun en az 1 senesi var.
4 ay olduğuna eminim tanıdığım aynı okulda sıra arkadssiyiz 4 ay gitti sadece

4 Ayda bu vücut mümkün değil . En kötü 1 senesi var bu vücudun
4 ay gittiğine ben şahidim ama streoid mi onu bilmiyorum

Kuzeniniz büyük ihtimalle yalan söylüyor o zaman. Bu tarz bir vücut değişimi genetiğin çok iyi olsa bile çok zor.
Sıra arkadaşım hemde akrabam okul sonu hrl beraberiz sadece 4 ay gitti

4 ay gittiğine ben şahidim ama streoid mi onu bilmiyorum

Sıra arkadaşım hemde akrabam okul sonu hrl beraberiz sadece 4 ay gitti
Bana realistik gelmedi.

Banasa gelmiyor aklıma tek streoid geldi yani
Yüksek ihtimalle ilaçlı ve bundan önce ağır işte çalışmışsa zaten gelişmiştir azda olsa ve 4 ay değilde 6-7 ayda yapılabileceğini düşünüyorum böyle bir vücudun

yapılabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,864
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri