Newkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 495
lan en ara aldın vatan hainialdım knka sana satarım istersen hahahahha
lan en ara aldın vatan hainialdım knka sana satarım istersen hahahahha
ahahhahaha bastım oldu vallaha bilmiyorumlan en ara aldın vatan haini![]()
olum cok ihtiyacım var la kafayı yedim sal bana :/ahahhahaha bastım oldu vallaha bilmiyorum
i3 10100f işlemci zaten 3200 mhz desteklemıyorBu konuda biraz cahilim kral anakart 2933mhz ram 3200mhzz ramlari nasıl tam ayarıyla kullanırız?
yokmuşolum cok ihtiyacım var la kafayı yedim sal bana :/
hayır yokstokta varya olm
knka istanbuldaysan gel al aynı fiyata çok ciddiyim ama kargoyla uğraşamam onun dışında almak istersen buyur gel al :dhayır yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pusuya yattım bir umut belki düşer diye
adanadayım olum yaknka istanbuldaysan gel al aynı fiyata çok ciddiyim ama kargoyla uğraşamam onun dışında almak istersen buyur gel al :d
tamam dur bakarız bilgisayar gelsin alamazsan ödersin kargoyu yollarız ayıpsınadanadayım olum ya
Bende alıcaktım çıkarsa banada yazıntamam dur bakarız bilgisayar gelsin alamazsan ödersin kargoyu yollarız ayıpsınyeterki fırsatçılar almasın
ALLAHINA ÖLÜRÜM LAN SENİNtamam dur bakarız bilgisayar gelsin alamazsan ödersin kargoyu yollarız ayıpsınyeterki fırsatçılar almasın
eyvallah ben fırsatçılardan çok çektim bıra o yüzden ben satın alıyorum aynı fiyata veriyorum çoğu zaman böyle yaptım allah onların eline düşürmesinALLAHINA ÖLÜRÜM LAN SENİN