İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Anakart +. İşlemci tavladı beni. İ5 11400f den bile iyi oyun performansı. Niyetim 12k ya rx6600 düşürmektiHayırlı olsun.
İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Anakart +. İşlemci tavladı beni. İ5 11400f den bile iyi oyun performansı. Niyetim 12k ya rx6600 düşürmektiHayırlı olsun.
(Yanlışlıkla yorum attım)bunu savunan ve serbest piyasa diyenler o zaman marketlere de laf söylemeyin onlarda sonuçta gidip ürünü alıyor mağazaya taşıyor emek harcıyor dimi
bu sistemlerin çıkma sebebi ihtiyaç sahiplerine yönelik
yoksa itopya veya benzeri yerlerde 12 13K satmayı
13k ya 6600 lü görünce pek ümidim kalmamıştı. 11k ya çıkar dedim hiçbir firma o işe girmek istemiyor.İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Anakart +. İşlemci tavladı beni. İ5 11400f den bile iyi oyun performansı. Niyetim 12k ya rx6600 düşürmekti
Bence iyi yaptınİyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Anakart +. İşlemci tavladı beni. İ5 11400f den bile iyi oyun performansı. Niyetim 12k ya rx6600 düşürmekti
İhtiyaç sahiplerine yönelik? ne bu ramazan paketi mi?bunu savunan ve serbest piyasa diyenler o zaman marketlere de laf söylemeyin onlarda sonuçta gidip ürünü alıyor mağazaya taşıyor emek harcıyor dimi
yoksa itopya veya benzeri yerlerde 12 13K satar
Nice dramabunu savunan ve serbest piyasa diyenler o zaman marketlere de laf söylemeyin onlarda sonuçta gidip ürünü alıyor mağazaya taşıyor emek harcıyor dimi
yoksa itopya veya benzeri yerlerde 12 13K satar
Al satçı oranı %5 çok az bir miktar
Abisi okuduğunu anladıktan sonra yorum yaz.Evet 3300 TL 10000'de %5 ediyor Abdullah abim
Satıcı oranını söylemiş , 400 kişiden 20 kişi anlamına geliyor ..Evet 3300 TL 10000'de %5 ediyor Abdullah abim
Onlarda canımıza yettiAl satçı oranı %5 çok az bir miktar