Yazılımcılık için laptop

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar selam yazılımcı olmak istiyorum bu yolda gidiyorum.Şu an iyi bir bilgisayarım yok.Üniversiteye geçerken bir bilgisayar almak istiyorum.Öncelik tabi yazılımcılık ama oyunda biraz oynayabilcek bir laptop olursa iyi olur.Isınma vs küçük ayrıntılara da dikkat ederek bir öneride bulunursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar selam yazılımcı olmak istiyorum bu yolda gidiyorum.Şu an iyi bir bilgisayarım yok.Üniversiteye geçerken bir bilgisayar almak istiyorum.Öncelik tabi yazılımcılık ama oyunda biraz oynayabilcek bir laptop olursa iyi olur.Isınma vs küçük ayrıntılara da dikkat ederek bir öneride bulunursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
yazılımcılık için genel olarak macbooklar iyi dense bile oyun konusunda rezalet olduğu için normal laptop öneririm bütçe nedier?

pili gözden çıkarırsanız bir oyun laptopu önerebilirim. bütçe?

Kendi kullandığım laptopu önerebilirim Asus Tuf FA506 ryzen 5 4600H işlemci gtx1650 Ti ekran kartı. 6400 TL ye aldım.

Kardeş bilgisayar mühendisliği okuyan biri olarak söylüyorum oyun laptobu almamanı tavsiye ederim çünkü laptopu okula götürmen gerekecek kocaman ve ağır laptoplar çok kötü oluyor.

yazılımcılık için genel olarak macbooklar iyi dense de oyun konusunda baya berbat.

işlemci i3 olsa yeter ama ramler 8gb ve üzeri olmalı birde ssd kullanırsan güzel bir yazılımcı bilgisayarına sahip olursun çok güçlü bir ekran kartına gerek yok onboard bir anakart işini görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk bide c++ mı yazıyorsun yoksa phyton mu?

işlemci i3 olsa yeter ama ramler 8gb ve üzeri olmalı birde SSD kullanırsan güzel bir yazılımcı bilgisayarına sahip olursun çok güçlü bir ekran kartına gerek yok onboard bir anakart işini görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk bide c++ mı yazıyorsun yoksa phyton mu?
Daha yeni başlıyorum

Monster HUMA serisine bakılabilir. Ama şu anda ben de i3 380m işlemcili bir laptop sahibiyken yazılımla ilgileniyorum. Elinizdeki bilgisayarın ilgi alanınıza engel olduğunu düşünmemelisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,586
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri