mouse ve mouse pad'im akıcılığını kaybetti

Aykut D.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,818
g203 mouse um var akıcılıgını kaybettiğini hissediyorum mouse pad im orta bişi ama eskiden güzel kayan mouse idi akıcılığını kaybetti yardım lütfen.

1646819038765.png

bu mouse padi alacağım alınır mı? ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

g203 mouse um var akıcılıgını kaybettiğini hissediyorum mouse pad im orta bişi ama eskiden güzel kayan mouse idi akıcılığını kaybetti yardım lütfen.

1646819038765.png

mouse pad yüzünden olablirmi

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky

Alıntıyı görüntüle

olabilir.
a101 den mousepad almıştım mouse kötü kayıyordu gidip ss aldım çok iyi.

Alıntıyı görüntüle

bende g203 nasıl bir mouse diye merak ediyorum çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ve ergonomik olmasını istiyorum bu konuda nasıl bir mouse (xraders çoğu kişi tarafından tavsiye ediliyor)

Bu fiyat bandında birkaç mousepad kullandım. Kayganlık konusunda en memnun kaldığım bu markanınkiler oldu. Tavsiye ederim bakmak istersen.

bende g203 nasıl bir mouse diye merak ediyorum çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ve ergonomik olmasını istiyorum bu konuda nasıl bir mouse (xraders çoğu kişi tarafından tavsiye ediliyor)
G203 malzeme dayanıklık tarafında baya bir kaliteli yazilimi da oldukça satabil hatta bu mouse ile valorantta altın 3 e çıktım severek kullandığım bir mouse öneririm

Bu fiyat bandında birkaç mousepad kullandım. Kayganlık konusunda en memnun kaldığım bu markanınkiler oldu. Tavsiye ederim bakmak istersen.
Siz hangi modeli tercih etmiştiniz?

G203 malzeme dayanıklık tarafında baya bir kaliteli yazilimi da oldukça satabil hatta bu mouse ile valorantta altın 3 e çıktım severek kullandığım bir mouse öneririm

Siz hangi modeli tercih etmiştiniz?
70x30 Hyperbeast desenliyi almıştım. Yaklaşık 1.5 sene oluyor. Trendyol üzerinden almıştım o zaman. Mouse kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ben de g203 kullanıyorum. Bu fiyat bandındaki mousepadler bir süre sonra kayganlığını kaybediyor doğal olarak.

padi ve skaztezlerini en son ne zaman temizledin?

Herzaman temiz

Herzaman temiz

Herzaman temiz

Mouse pad i yeni yıkadım 3 4 gün önce düzelir gibi oldu ama geri bu hale geldi değişme olmadi

Ekler

• 20220309_144311.jpg
    20220309_144311.jpg
    1.2 MB · Hit: 62
  • 20220309_144448.jpg
    20220309_144448.jpg
    1.3 MB · Hit: 75
Herzaman temiz

Mouse pad i yeni yıkadım 3 4 gün önce düzelir gibi oldu ama geri bu hale geldi değişme olmadi
sorun pad yüzeyinde gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,794
Üyeler
195,460
Son üye
DirenMetin2
Geri