Yolluyor.Kartın kutusunu falan yolluyor mu game garaj ?
Yolluyor.Kartın kutusunu falan yolluyor mu game garaj ?
evet çalışır montajlarlar ama SSD ve Anakart' ı değiştir ve bilindik markalar yap elinde patlamasın.Arkadaşlar merhaba, şimdi ben bir bilgisayar almaya karar verdim ancak game garaj sitesi üzerinden. Alacağım sistemi aşağıya bırakıyorum ve sormak istediğimi soruyorum
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi yapsan ramler 8-8 2 tane olsa ve depolamayi M2 yapsam bunların montajını yapıyorlar dimi ? Ve ramler duel çalışır mı ?
![]()
Biostar zaten bilindik marka...evet çalışır montajlarlar ama SSD ve Anakart' ı değiştir ve bilindik markalar yap elinde patlamasın.
Biostar' la ilgili araştırma yaptım. 200 TL farkla hem bilindik marka hemde performans ürünü alabilirsin. Biostarı öven veya uzun kullanıp iyi pozitif konuşan birini görmedim. Crucial SSD' ler ise sağlıklı çalışmıyor stabil değiller. Belleklerini beğeniyorum ama.Biostar zaten bilindik marka...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CRUCİAL de en iyi laptop RAM uretici firmalarindan...
Bütçem bu yönde 200 TL verebilsem bende MSI almayı düşünürdum ancak bütçemi aşıyor SSD konusunda da M2 seçtim crucial M2 SSD ler ile şikayetçi pek kişi görmedim açıkçası ayriyetten başka 240 GB M2 ssd bulunmuyor sitedeBiostar' la ilgili araştırma yaptım. 200 TL farkla hem bilindik marka hemde performans ürünü alabilirsin. Biostarı öven veya uzun kullanıp iyi pozitif konuşan birini görmedim. Crucial SSD' ler ise sağlıklı çalışmıyor stabil değiller. Belleklerini beğeniyorum ama.
Sen bilirsin bütçe her zaman kısıtlarBütçem bu yönde 200 TL verebilsem bende MSI almayı düşünürdum ancak bütçemi aşıyor SSD konusunda da M2 seçtim crucial M2 SSD ler ile şikayetçi pek kişi görmedim açıkçası ayriyetten başka 240 GB M2 SSD bulunmuyor sitede
Hocam elinizde SSD varmış ancak ben genede ramden kısıp 500 gb m.2 almanızı tavsiye ederim. Ilerde bir ram daha alabilirsiniz ancak m.2yi yukseltmeniz sorun olacaktır. Onun dışında güzel sistem alırsanız Hayırlı olsun şimdidenŞimdi fark ettim de o M2 değilmiş neden m.2 kısmına koymuşlar hayret ediyorum bende diyorum neden M2 SSD bu kadar ucuz hayallerim yıkıldı açıkçası![]()
Sağolasın ama ben daha sonra M2 alırım sanırımHocam elinizde SSD varmış ancak ben genede ramden kısıp 500 gb m.2 almanızı tavsiye ederim. Ilerde bir RAM daha alabilirsiniz ancak m.2yi yukseltmeniz sorun olacaktır. Onun dışında güzel sistem alırsanız Hayırlı olsun şimdiden
O zaman şöyle yapabilirsin, hiç ssd veya m.2 almayıp kendi ssdini bir süre kullanıp ilerde m.2 alırsın hem sistemin daha ucuza gelecektir şuan.Sağolasın ama ben daha sonra M2 alırım sanırım
zaten öyle yapacamO zaman şöyle yapabilirsin, hiç SSD veya m.2 almayıp kendi ssdini bir süre kullanıp ilerde m.2 alırsın hem sistemin daha ucuza gelecektir şuan.
dostum bide bu sistem var ssd yi çıkartıp rami 16 yaptım ama power dan emin olamadım sence hangi power daha iyiO zaman şöyle yapabilirsin, hiç SSD veya m.2 almayıp kendi ssdini bir süre kullanıp ilerde m.2 alırsın hem sistemin daha ucuza gelecektir şuan.
Fan modelleri hakkında pek bilgim yok ancak 650 watt a gerek yok bu sistemde. Aquarius 5anın kasası daha iyi ve daha ucuz. Aquarius tercih ederim ben.zaten öyle yapacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum bide bu sistem var SSD yi çıkartıp rami 16 yaptım ama power dan emin olamadım sence hangi power daha iyi
Mastory 5AN | Game Garaj
AMD işlemcili ve nvidia ekran kartına sahip Mastory 5AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
şey yapayım diyorum 1660 ti takayım 4.8'e geliyor ama ben ssd montaını nasıl yapacağımı tam bilmiyorum powerin neresinden güç alacağımı falanFan modelleri hakkında pek bilgim yok ancak 650 watt a gerek yok bu sistemde. Aquarius 5anın kasası daha iyi ve daha ucuz. Aquarius tercih ederim ben.