Yardım Amazon Almanya'dan aldığım ekran kartı Dubai'ye gitmiş?

Reaksiyon skoru
72
1647096084208.png

1647096098779.png

1647096114735.png

Arkadaşlar kargom dubai ye gitmiş şaka mı bu, australia post global sitesinde dubai diye gözüküyor sizce ne yapmam lazım

Hocam kusura bakma bi güldüm istemsiz ya :) Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü ?

Kanka gülüyorum ama istesen de ne yapabilirsin ki en fazla :D müşteri hizmetlerini felan arayıp sor yani uçağı çevirecek halin yok :D :D

aktarma yapıcak abisi

Aktarmalı kargo uçağı ile geliyor muhtemelen. Genelde kargolar ülkelerden öncelikle dubai ye gider. Orda tüm kargolar toplanır ve gidecekleri ülkeye oradan giderler. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Lüksemburgdan Mersine maalesef direkt uçuş yok.

Ne yapacağımı bilemedim .d şimdi beni arayın yaptım amazona

Aktarmalı kargo uçağı ile geliyor muhtemelen. Genelde kargolar ülkelerden öncelikle dubai ye gider. Orda tüm kargolar toplanır ve gidecekleri ülkeye oradan giderler. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Lüksemburgdan Mersine maalesef direkt uçuş yok.
Mersinde havalimanı yok hocam en yakın adana zaten :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gezip gezip döner diye biliyorum. Bazen böyle anlamsız ve istemsizce dolaşıyor sorun teşkil edecek bir durum yok. En kotu içinizin rahatlaması için müşteri hizmetleri ile danışınız.
Amazona sadece hava koşulları yüzünden gecikebileceği denilmiş sorun yok dendi ama 22 martı geçerse bizi tekrar arayın yardımcı olalım dediler

Mersinde havalimanı yok hocam en yakın adana zaten :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazona sadece hava koşulları yüzünden gecikebileceği denilmiş sorun yok dendi ama 22 martı geçerse bizi tekrar arayın yardımcı olalım dediler
Amazonda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,394
Üyeler
192,706
Son üye
NightShade42
Geri