Yardım Amazon Almanya'dan aldığım ekran kartı Dubai'ye gitmiş?

Mersinde havalimanı yok hocam en yakın adana zaten :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazona sadece hava koşulları yüzünden gecikebileceği denilmiş sorun yok dendi ama 22 martı geçerse bizi tekrar arayın yardımcı olalım dediler
Tahmini zamana kadar heyecana gerek yok demişler biraz daha gezer :)

Aktarmalı kargo uçağı ile geliyor muhtemelen. Genelde kargolar ülkelerden öncelikle dubai ye gider. Orda tüm kargolar toplanır ve gidecekleri ülkeye oradan giderler. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Lüksemburgdan Mersine maalesef direkt uçuş yok.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kargom dubai ye gitmiş şaka mı bu, australia post global sitesinde dubai diye gözüküyor sizce ne yapmam lazım

Amazon Germany siparişim. Almanyadan Hollandaya gitti. Oradan gümrükten geçiyor istanbulda olduğum için direkt istanbula geldi. Belki Mersin olduğu için Dubai'ye yönlendirilmiş olabilir.

Güle güle kullan Amazon tarafından bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. İçin rahat olsun iç bir kahve bak keyfine.
Döner ayran yapıcam söyledim hocam şimdi, kendime almış olsaydım fazla takmazdımda abime de aldım oda 2. kasasına takıcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon Germany siparişim. Almanyadan Hollandaya gitti. Oradan gümrükten geçiyor istanbulda olduğum için direkt istanbula geldi. Belki Mersin olduğu için Dubai'ye yönlendirilmiş olabilir.
Mantıklı

Hiç bir sıkıntı yok isterse afrikaya gitsin, varış yeri gözüküyor zaten niye telaş yaptınız ki? yurtışından aldığınız bir çok ürün direkt gelmez 2-3 ülke dolaşır öyle gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,733
Üyeler
192,484
Son üye
Kolabreysin
Geri