Neler Yeni

Yardım Amazon Almanya'dan aldığım ekran kartı Dubai'ye gitmiş?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Mersinde havalimanı yok hocam en yakın adana zaten :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazona sadece hava koşulları yüzünden gecikebileceği denilmiş sorun yok dendi ama 22 martı geçerse bizi tekrar arayın yardımcı olalım dediler
Tahmini zamana kadar heyecana gerek yok demişler biraz daha gezer :)

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
benim koltuğu da gezdirmişti amazon sağolsun.

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Aktarmalı kargo uçağı ile geliyor muhtemelen. Genelde kargolar ülkelerden öncelikle dubai ye gider. Orda tüm kargolar toplanır ve gidecekleri ülkeye oradan giderler. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Lüksemburgdan Mersine maalesef direkt uçuş yok.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kargom dubai ye gitmiş şaka mı bu, australia post global sitesinde dubai diye gözüküyor sizce ne yapmam lazım

Amazon Germany siparişim. Almanyadan Hollandaya gitti. Oradan gümrükten geçiyor istanbulda olduğum için direkt istanbula geldi. Belki Mersin olduğu için Dubai'ye yönlendirilmiş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Burak Parlak
Güle güle kullan Amazon tarafından bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. İçin rahat olsun iç bir kahve bak keyfine.
Döner ayran yapıcam söyledim hocam şimdi, kendime almış olsaydım fazla takmazdımda abime de aldım oda 2. kasasına takıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon Germany siparişim. Almanyadan Hollandaya gitti. Oradan gümrükten geçiyor istanbulda olduğum için direkt istanbula geldi. Belki Mersin olduğu için Dubai'ye yönlendirilmiş olabilir.
Mantıklı

RTX3080Ti

80+
Hiç bir sıkıntı yok isterse afrikaya gitsin, varış yeri gözüküyor zaten niye telaş yaptınız ki? yurtışından aldığınız bir çok ürün direkt gelmez 2-3 ülke dolaşır öyle gelir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Top Bottom