burakparlak312
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Arkadaşlar kargom dubai ye gitmiş şaka mı bu, australia post global sitesinde dubai diye gözüküyor sizce ne yapmam lazım
Kanka müşteri hizmetlerine yaz hemen hallederlerAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kargom dubai ye gitmiş şaka mı bu, australia post global sitesinde dubai diye gözüküyor sizce ne yapmam lazım
Evet amazon almanya için komik bir durumHocam kusura bakma bi güldüm istemsiz yaMüşteri hizmetleri ile görüştünüz mü ?
Yazıcam şimdiKanka müşteri hizmetlerine yaz hemen hallederler
Gezip gezip döner diye biliyorum. Bazen böyle anlamsız ve istemsizce dolaşıyor sorun teşkil edecek bir durum yok. En kotu içinizin rahatlaması için müşteri hizmetleri ile danışınız.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mersinde havalimanı yok hocam en yakın adana zatenAktarmalı kargo uçağı ile geliyor muhtemelen. Genelde kargolar ülkelerden öncelikle dubai ye gider. Orda tüm kargolar toplanır ve gidecekleri ülkeye oradan giderler. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Lüksemburgdan Mersine maalesef direkt uçuş yok.
Amazona sadece hava koşulları yüzünden gecikebileceği denilmiş sorun yok dendi ama 22 martı geçerse bizi tekrar arayın yardımcı olalım dedilerGezip gezip döner diye biliyorum. Bazen böyle anlamsız ve istemsizce dolaşıyor sorun teşkil edecek bir durum yok. En kotu içinizin rahatlaması için müşteri hizmetleri ile danışınız.
Amazonda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum yaMersinde havalimanı yok hocam en yakın adana zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amazona sadece hava koşulları yüzünden gecikebileceği denilmiş sorun yok dendi ama 22 martı geçerse bizi tekrar arayın yardımcı olalım dediler