Windows 11 için TPM açma yardımı

Snipez

80+
Reaksiyon skoru
149
Merhaba, Windows 11'e geçmek için TPM 2.0 Açtım, fakat bilgisayar hala daha hata veriyor.

İşlemci: AMD RYZEN 5 3500X /
Anakart: B450M-K II /
Ekran Kartı: Rog Strix RTX2060 /
Ram: Corsair Vengeance (2x8) 3000MHz CL16 /
SSD: Kingston a2000 nvme 500gb
Bios ekranı :

IMG_20220313_024421.jpg

Aldığım hatayi yorumlara ekleyeceğim, açılmasını bekliyorum sistemin.
Post automatically merged:

1647128875842.png

1647128904920.png

anakart için windows 11 bios update gelmiştir. bios güncelle direkt kurulacak hale getiriyor.

anakart için windows 11 bios update gelmiştir. bios güncelle direkt kurulacak hale getiriyor.
Bios güncelleme hakkında hiç bir bilgim yok, riskli bir şey olduğu söyleniyor diye bulaşmadım hiç..

Merhaba, Windows 11'e geçmek için TPM 2.0 Açtım, fakat bilgisayar hala daha hata veriyor.

İşlemci: AMD RYZEN 5 3500X /
Anakart: B450M-K II /
Ekran Kartı: Rog Strix RTX2060 /
Ram: Corsair Vengeance (2x8) 3000MHz CL16 /
SSD: Kingston a2000 nvme 500gb
Bios ekranı :

IMG_20220313_024421.jpg

Aldığım hatayi yorumlara ekleyeceğim, açılmasını bekliyorum sistemin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Aynı hatayı ben de almıştım güncellemeleri denetledim gelen güncellemeleri yaptım ve kendisi geçti.

Ryzen işlemcilerde oyunlarda veya masaüstünde anlık takılmalara yol açan sorunun tpm olduğu söyleniyor.Ayrıca W11 önermem nispeten yeni bir sistem

Ryzen işlemcilerde oyunlarda veya masaüstünde anlık takılmalara yol açan sorunun tpm olduğu söyleniyor.Ayrıca W11 önermem nispeten yeni bir sistem
TPM 2.0 Açtığımdan sonra sistem açılırken dahi donma, operada gezinirken mouse takılmaları gibi bir çok şeyle karşılaştım. W11 Kurulumu sonrası kapanmıyor mu TPM?

Aynı hatayı ben de almıştım güncellemeleri denetledim gelen güncellemeleri yaptım ve kendisi geçti.
herhangi bir sıkıntısı, sorunu var mı peki, nispeten W10 mu daha iyi W11 mi ?

TPM 2.0 Açtığımdan sonra sistem açılırken dahi donma, operada gezinirken mouse takılmaları gibi bir çok şeyle karşılaştım. W11 Kurulumu sonrası kapanmıyor mu TPM?

W11 için gerekli tpm diye biliyorum. W10 da kalın. Tpm kapatın.Sorun çözülmezse bios güncellemesi beklemek zorundasınız.Mayıs gibi güncelleme çıkacağı söyleniyor fakat anakart üreticilerinin güncellemesi haziran, temmuzu bulabilir.

hocam ben de windows 11 kullanıyorum tpm le ilgili bütün derdimi bu videoyla gidermiştim sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım. tpm ve secure boot ayarı

Hepsini çözdüm, uyarlı gözükmekte fakat denetlediğim zaman herhangi bir güncelleme gelmiyor.
Bunu nasıl yapacağız peki :D
1647135560086.png

Windows 11 kullanmaktayım güzel bu arada Ryzen işlemci kullanmaktayım windows 11 de kasma sorunu halledilmiş gözüküyor şimdiye dek hiç kasmayla karşılaşmadım. windows 11'i tercih ederim.

Hepsini çözdüm, uyarlı gözükmekte fakat denetlediğim zaman herhangi bir güncelleme gelmiyor.
Bunu nasıl yapacağız peki :D
Alıntıyı görüntüle
Güncellemeleri denetleyerek olması lazım.

Windows 11 kullanmaktayım güzel bu arada Ryzen işlemci kullanmaktayım windows 11 de kasma sorunu halledilmiş gözüküyor şimdiye dek hiç kasmayla karşılaşmadım. windows 11'i tercih ederim.

Güncellemeleri denetleyerek olması lazım.
Her şeyi hallettim, şuan oyunlara girerken TPM 2.0 Hatası almaktayım. Yukarıya bir arkadaş atmış onu da deneyeceğim bakalım..

Her şeyi hallettim, şuan oyunlara girerken TPM 2.0 Hatası almaktayım. Yukarıya bir arkadaş atmış onu da deneyeceğim bakalım..
Valorantta aynı hatayı aldığımda secure boot açmıştım. Fakat yanlış bir şekilde açmayın yoksa bilgisayarınızda hatalarla karşılaşabilirsiniz.

Valorantta aynı hatayı aldığımda secure boot açmıştım. Fakat yanlış bir şekilde açmayın yoksa bilgisayarınızda hatalarla karşılaşabilirsiniz.
Bu videoya göre yaptım, sorunsuz şuan

Geri